Από Πέννυ Μαστοράκου

Όλα βγήκαν στο φως, και η Άννα (η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον δολοφόνο αργά ή γρήγορα) πλέον είναι αντιμέτωπη με την φρικτή αλήθεια για τον βίαιο και αποτρόπαιο θάνατο της Μυρτώς στους Παγιδευμένους. Ένα από τα πιο κοντινά της άτομα, ο πιο δικός της άνθρωπος, το δεξί της χέρι ο Άγγελος, της στέρησε την αδερφή της, και πρέπει πάση θυσία να πληρώσει για το κακό που προκάλεσε!

Η οικογένεια του Άγγελου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την καταστροφή που θα υποστούν με την αποκάλυψη της δολοφονίας, και προσπαθούν να βρουν τρόπους να γλυτώσουν, την στιγμή που η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να κάνουν τον Θοδωρή να μιλήσει, καθώς οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θα φανεί χρήσιμη!

Ο Αλέκος τα παίζει όλα για όλα προκειμένου να γλυτώσει από τον διασυρμό

Απόψε Τετάρτη 12/10 θα δούμε πως ο Αλέκος, έχοντας απέναντι μεταξύ άλλων και τον δολοφόνο γιο του, έχει φτάσει σε αδιέξοδο, και προσπαθεί να βρει τρόπους για να την βγάλει καθαρή τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του.

«Έχεις κανένα ιδιοφυές σχέδιο για να σωθούμε; Θυμήσου όμως ότι είσαι στο στόμα του λύκου! Θα χρειαστούμε έναν ύποπτο να του φορτώσουμε το φόνο, αλλά ποιος θα είναι αυτός; Λέει χαρακτηριστικά στον Άγγελο που τρέμει για την αλήθεια! Μαζί αποφασίζουν να βρουν ένα άλλο άτομο στο οποίο θα χρεώσουν τον φόνο της Μυρτώς. Ποιος θα είναι αυτός; Η συνέχεια στις οθόνες σας...

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει. Ενώ η Άννα κι ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν περισσότερα στοιχεία για την σύλληψη του δολοφόνου ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Κάτι που κανείς δεν φαντάζεται!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - μεγάλη ανατροπή: Στενεύει ο κλοιός για την Άννα και τον Δημήτρη - Η μοναδική λύση που έχουν

Παγιδευμένοι spoiler: Έξω φρενών ο Σπύρος - Αυτή η συνάντηση θα του θυμίσει τα παιδικά του τραύματα