Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα spoiler για τη σειρά διαδέχονται το ένα το άλλο και έτσι σήμερα (12/10), ο Έρωτας Φυγάς επιστρέφει στο Open με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε τον Μάρκο να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση μέσα στις φυλακές.

Τι θα δούμε σήμερα (12/10) στον Έρωτα Φυγά

Η Μαργέτα πείθει τον Ιάσονα να κρατήσει τον Στρατή στη θέση του και αυτός αποφασίζει να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία. Η Ελπίδα δείχνει μετανιωμένη για τις πράξεις της και κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να κερδίσει πίσω τον Μιχάλη.

Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της βρίσκει ευκαιρία και καλεί στις φυλακές της Αθήνας, για να μιλήσει με τον Μάρκο. Αυτό που θα μάθει όμως θα την αναστατώσει πολύ και θα τη φέρει σε μεγάλη σύγκρουση με τη Μαργέτα, ενώ ο ίδιος ο Μάρκος θα βρεθεί άθελα του σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση…

Τι θα δούμε αύριο (13/10)

Μέσα σε όλα, ο Ιάσονας και ο Φίλιππος ετοιμάζουν καινούριες επιχειρήσεις χωρίς να το γνωρίζει η Μαργέτα, ενώ η Βάσω ζητάει γονατιστή συγγνώμη για τον τρόπο που μίλησε πίσω από την πλάτη της Αλεξάνδρας και παίρνει πίσω τη δουλειά της. Η Γεωργία πάλι αρνείται πεισματικά να κάνει το ίδιο, μέχρι που την αναγκάζει ο Στρατής απειλώντας την πως θα τη χωρίσει.

Ο Ιάσονας δίνει χρήματα σε έναν επικίνδυνο άντρα, για να βγάλει από τη μέση τον Μάρκο. Στις φυλακές εμφανίζεται μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ο Στέφανος Παράσχος. Ο φύλακας ανακοινώνει στον Μάρκο πως σε λίγες μέρες θα είναι ελεύθερος, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να δοθεί αμνηστία…

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις 5/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς: Σε τραγική κατάσταση η Ρηνιώ - Ο Στρατής ξεσπάει πάνω της και την...

Έρωτας φυγάς: Με δάκρυα απελπισίας στα μάτια της - Η Αλεξάνδρα ζει μία κόλαση στο ταξίδι του μέλιτος