Από Πέννυ Μαστοράκου

Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις στον Έρωτα Φυγά, καθώς όπως όλα δείχνουν η μανία της Μαργέτας με την εικόνα της οικογενείας της, την οδηγεί στο μοιραίο λάθος να σπρώξει την Αλεξάνδρα σε γάμο με τον γιο της, ο οποίος την επιθυμεί διακαώς, παρά το γεγονός πως περιμένει το παιδί ενός άλλου!

Η Αλεξάνδρα απαρηγόρητη συμφωνεί για να μην πάει στο απόσπασμα ο Μάρκος, και με δάκρυα στα μάτια ντύνεται νύφη. Ωστόσο ένα άτομο από τον στενό οικογενειακό κύκλο, υποπτεύεται πως κάτι δεν πάει καλά και αρχίζει να ψάχνει την κατάσταση! Θα μάθει την αλήθεια; Την ίδια στιγμή ένας θάνατος θα σκορπίσει την θλίψη...

Μην χάσετε σήμερα στον Έρωτα Φυγά

Η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας είναι στο ταξίδι του μέλιτος κι όσο αυτός της εκφράζει με κάθε ευκαιρία την αγάπη του, η Αλεξάνδρα προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Ο Μάρκος δέχεται τον χλευασμό των κρατουμένων, επειδή περιμένει ακόμα κάποια επικοινωνία απ’ την αγαπημένη του.

Ο αρχηγός τον προτρέπει να προχωρήσει με την ζωή του και να την ξεχάσει, όπως τον ξέχασε κι αυτή… Εντωμεταξύ ένας απρόσμενος επισκέπτης απ’ το παρελθόν της Αλεξάνδρας καταφτάνει στο αρχοντικό και φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Δεμερτζή…

Μην χάσετε ούτε της Τετάρτης 5/10!

Ο Μάρκος καταδικάζεται στην εσχάτη των ποινών. Απελπισμένος γυρίζει στις φυλακές ως θανατοποινίτης. Τα νέα αυτά αναστατώνουν και την Αλεξάνδρα αλλά και την Ρηνιώ. Η Μαργέτα πηγαίνει την Αλεξάνδρα στον γιατρό και γυρίζουν με νέα χαρμόσυνα, αλλά παράκαιρα. Ο Ιάσωνας ευτυχισμένος που θα αποκτήσει διάδοχο θέλει να προσφέρει στην Αλεξάνδρα τα πάντα, εκείνη όμως δεν φαίνεται ανοιχτή να τα δεχτεί. Ο Μιχάλης ζητάει από την Ελπίδα διαζύγιο.

Έρωτας Φυγάς 3-7/10

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς: ''Σπάει'' τη σιωπή του ο Ιάσονας - Αποκαλύπτει τον έρωτα του για την...

Έρωτας φυγάς: Το άλλο πρόσωπο της Ρηνιώς βγαίνει στην φόρα