Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένα από τα πρόσωπα που μονοπώλησε μετά την χθεσινή, Δευτέρα 10/10, τεράστια επιτυχία (δείτε εδώ τα νούμερα που κατέγραψε), της πρεμιέρας της νέας δραματικής σειράς του Alpha, Αυτή η Νύχτα μένει, ήταν αναμφίβολα η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η ηθοποιός που φέτος την απολαμβάνουμε ως Ζέτα, είναι τραγουδίστρια, και μετά από ορισμένες καταστάσεις και συγκυρίες καταλήγει να τραγουδά στα μπουζούκια (διαβάστε όσα έχει αποκαλύψει για την ηρωίδα της).

Η αλήθεια είναι πως για την Ηλιάνα, δεν ξέρουμε και πολλά, καθώς και η ίδια ακολουθεί το μοτίβο των επίσης διάσημων ηθοποιών γονιών της, της Λίλας Καφαντάρη και του Βασίλη Μαυρομάτη, δηλαδή να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να φυλά όσο το δυνατόν περισσότερο, ιδιωτική την προσωπική της ζωή.

 Αυτή η νύχτα μένει

Όσα δεν γνωρίζαμε για την Ηλιάνα Μαυρομάτη

Η Ηλιάνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989, και σήμερα είναι 33 ετών. Φοίτησε με επιτυχία στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, και επίσης είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος», ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και κίνησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην τηλεόραση, καθώς όλοι θυμόμαστε τους ρόλους της σε επεισόδια της σειράς θρίλερ του Πάνου Κοκκινόπουλου "10η Εντολή" το 2015, αλλά και λίγα χρόνια νωρίτερα, το 2008 στη σειρά του ΑΝΤ1 "Λίτσα.com, όπου υποδυόταν τη Γωγώ, μια νεαρή που το μόνο που ήθελε ήταν να γίνει μοντέλο.

Στον κινηματογράφο έχει πάρει μέρος στην μεγάλου μήκους ταινία Οι Αισθηματίες, μία ταινία μέσα από την οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αλλά και στις μικρού μήκους ταινίες Humphrey, Largo, Avalon, Οι Πεινασμένοι, και τέλος, συμμετείχε στην μεγάλου μήκους ταινία Dead Europe.

Η άγνωστη σχέση της με τον Δημήτρη Λάλο του Σασμού

Οι Αισθηματίες ήταν το έναυσμα, η κινηματογραφική εμπειρία που την βοήθησε να ξεδιπλώσει ακόμη περισσότερο το ταλέντο της, και εκεί την είδαμε να πρωταγωνιστεί με τον Δημήτρη Λάλο, τον δηλαδή Μαθιό του Σασμού. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη συνεργάστηκε μαζί του σε ένα ψυχολογικό αλλά και ερωτικό θρίλερ και έζησε μία ιδιόμορφη ερωτική περιπέτεια μαζί του.

H άγνωστη 'σχέση' της Μαυρομάτη με τον Δημήτρη Λάλο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτή η τραγουδίστρια θα κάνει τη φωνή της Ηλιάνας Μαυρομάτη στη σειρά

Θα τη δούμε σε μεγάλη παραγωγή του ALPHA - Πώς είναι σήμερα η «Γωγώ» από το Litsa.com