Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (10/10) και ήδη από το πρώτο επεισόδιο αποθεώθηκε από το Twitter (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια), ενώ σημείωσε και εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης (δείτε τα εδώ).

Στην πρεμιέρα της σειράς είδαμε πολλούς από τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν, ωστόσο την ίδια στιγμή είδαμε και μία ηθοποιό που απολαύσαμε στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός των Άγριων Μελισσών που μπήκε στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Πέρα λοιπόν από τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου, το πέρασμά της από το Διαφάνι έχει κάνει και η Μελίνα Λεφαντζή. Η ηθοποιός στις Άγριες Μέλισσες υποδύθηκε την Ρένα, την αρραβωνιαστικιά του Νικηφόρου, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε γάμο μαζί του μιας και εκείνος επέλεξε να τα ξαναβρεί με τον μεγάλο του έρωτα, την Ασημίνα.

Άγριες Μέλισσες Μελίνα Λεφατζή

Στο Αυτή η Νύχτα Μένει ωστόσο, η Μελίνα Λεφαντζή έχει αναλάβει έναν πολύ διαφορετικό ρόλο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός υποδύεται την μεγάλη κόρη του Χρήστου (Γιάννης Στάνκογλου), η οποία μάλιστα είναι και γραμματέας του.

Η «Φωτεινή», όπως λέγεται ο νέος χαρακτήρας της, αγαπά απόλυτα, θυμώνει απόλυτα και μοιάζει απόλυτα να έχει σχεδιάσει τη ζωή της. Δυσκολεύεται, όμως, να αποδεχτεί πως γύρω της τα πράγματα πάντα θα αλλάζουν.

Αυτή η Νύχτα Μένει Μελίνα Λεφαντζή

Μεγάλωσε στον Πειραιά και μπήκε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 2013 και αποφοίτησε το 2016. Έχει ασχοληθεί με τον χορό και πιο συγκεκριμένα με το μπαλέτο, το σύγχρονο χορό, τις κλακέτες και το και street-jazz.

Όσο αναφορά την τέχνη του θεάτρου έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια όπως: Σεμινάριο musical theater στο London Studio Centre και σεμινάριο του Jacob’s Pillow/Music Theatre Workshop. Επίσης, έχει συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «2048» του Ιάκωβου Μυλωνά, στο Φεστιβάλ «Αισχύλεια» το 2017 και στην «Αρρώστια της νιότης» το 2019.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ελένη Ρουσσινού: Η ηλικία και η καταγωγή της «Ελληνίδας Τζολί» που πρωταγωνιστεί στο Αυτή η Νύχτα Μένει

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ηλιάνας Μαυρομάτη μετά την επιτυχία της πρεμιέρας του Αυτή η Νύχτα μένει