Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο γάμος του Κουράκου και της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς πέρασε μία πολύ μεγάλη κρίση. Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία λίγο πριν υπογράψουν τα χαρτιά του διαζυγίου.

Παρόλα αυτά, ο Κουράκος έχει έρθει πολύ κοντά με την Ευτυχία (δείτε εδώ πώς θα αντιδράσει για την επανασύνδεσή του με την Ιουλία) και έτσι η δεύτερη αυτή ευκαιρία δεν είναι τόσο σίγουρο πως θα πετύχει.

Η συμβουλή του Ισίδωρου στην Ιουλία στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Ισίδωρος Γη της Ελιάς

Προκειμένου να καταφέρει να σώσει μια και καλή τον γάμο της αδερφής του, ο Ισίδωρος πιάνει την Ιουλία και της λέει πως πρέπει να κάνει άμεσα παιδί, αν θέλει να μείνει μαζί με τον Γιώργη.

Ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία: «Ιουλία, άκουσέ με και πάρ’ το απόφαση να προχωρήσεις και να κάνεις άμεσα ένα παιδί με τον Κουράκο. Μόνο έτσι θα σώσεις τον γάμο σου», της λέει.

Τι θα δούμε σήμερα (11/10) στη Γη της Ελιάς

Όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Στο μεταξύ ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Η επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία παγώνει την Ευτυχία που είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους, ενώ το ζευγάρι την ίδια ώρα παλεύει να βρει τα πατήματά του, αλλά η αμηχανία ανάμεσά τους είναι έκδηλη.

Γη της Ελιάς Μαρίνα Ιουλία

Την ίδια στιγμή η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη προς τον Κωνσταντίνο: «Μπαμπά μου, τον φλερτάρει ανοιχτά μπροστά μου, το καταλαβαίνεις;», του λέει και τον αφήνει άφωνο: «Τι λες; Πότε πρόλαβε κιόλας;», αναρωτιέται.

Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για το προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει, ενώ ο Θανάσης αυτή την φορά προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντάς της τον ερωτευμένο. Τελικά η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει τον συνεργάτη της: «Κανόνισε τις λεπτομέρειες, η απαγωγή θα γίνει και σύντομα» και οι δυο τους συνεννοούνται πώς θα απάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς spoiler: Το πρόσωπο που θα ''μαλακώσει'' τον Δημοσθένη - Μπαίνει στη ζωή του η...

Γη της ελιάς: Στάθης και Ράινα έρχονται κοντά - Ένα κάλεσμα θα τον βάλει σε διλλήματα