Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Παύλος Βρουλάκης έφτασε στο χωριό της Κρήτης και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (3-6/10) στον Σασμό θα αποκαλύψει την παρουσία του σε όλους τους κατοίκους. Αυτή η κίνηση θα σπείρει τον πανικό στους αντιπάλους του, ωστόσο και ο ίδιος θα βρεθεί αντιμέτωπος με καταστάσεις που δεν θα του είναι καθόλου ευχάριστες.

Ο Παύλος ήταν παντρεμένος με την Αμαλία, όμως είχαν χωρίσει πολύ άσχημα. Η ξαφνική απώλεια του γιου τους, τους απομάκρυνε αρκετά και έτσι θέλησαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο πόνος τους μεγάλωνε μέρα με τη μέρα και αντί να βρουν παρηγοριά ο ένας στον άλλο, έφτασαν στα άκρα.

Η σκηνή που ο Παύλος Βρουλάκης αντικρίζει την πρώην γυναίκα του στον Σασμό

Μόλις ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός λόγω πνιγμού, η Αμαλία έμεινε μόνη και ο Δημήτρης, κολλητός φίλος του Βρουλάκη, στάθηκε σταν βράχος στο πλευρό της και της συμπαραστάθηκε έντονα. Έτσι, ήρθαν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να αγαπηθούν και να οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης
Facebook / Σασμός

Ο Παύλος, όσο μακριά κι αν ήταν, ενημερώθηκε πως η πρώην γυναίκα του παντρεύτηκε τον καλύτερό του φίλο και τώρα που επέστρεψε η εικόνα τους θα τον "διαλύσει". Μόλις θα την αντικρίσει πλάι στον Δημήτρη, θα θολώσει και η συνέχεια θα είναι σοκαριστική.

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (1/10) επεισόδιο

Αυτή την εβδομάδα υπήρξαν αλλαγές στο πρόγραμμα του ALPHA που επηρέασαν ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά: Τον Σασμό. Κάπως έτσι, την εβδομάδα που πέρασε, η σειρά δεν προβλήθηκε Δευτέρα και Τρίτη, ενώ έπαιξε κανονικά Τετάρτη και Πέμπτη.

Για να καλυφθεί αυτή η "χασούρα" η σειρά αναμένεται να επιστρέψει σήμερα το βράδυ 1/10 με ένα έκτακτο επεισόδιο!

Επεισόδιο 08

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα. Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μόλις μαθεύτηκε: Η απόφαση του σεναριογράφου για την σειρά Σασμός που παίζει στον ALPHA

Σασμός: Πέφτει τρέχοντας στην αγκαλιά του! Έφτασε η στιγμή της Αργυρώς που περιμέναμε όλοι καιρό