Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί να την πλήρωσε άλλος στο προηγούμενο επεισόδιο του Έρωτα Φυγά, όμως στο σημερινό (11/10) θα δούμε άλλη μία μεγάλη αδικία να διαδραματίζεται μπροστά μας. Από τη μία ο Ιάσονας δείχνει αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημα που λέγεται "Μάρκος", αλλά από την άλλη η Ρηνιώ βρίσκεται αντιμέτωπη με μία αλήθεια. Αυτή είναι που θα την φέρει κοντά στην καταστροφή.

Τι θα δούμε σήμερα (11/10) στον Έρωτα Φυγά

Ο Ιάσονας πηγαίνει στις φυλακές, για να τελειώνει ο ίδιος μια και καλή με τον Μάρκο. Η Μαργέτα ανταμείβει τον Στρατή για τη συνεργασία τους και η Ρηνιώ του επιτίθεται με μένος. Ο Στρατής «απαντάει» γρονθοκοπώντας την άγρια. Ο Ιάσονας τον απολύει, ώσπου μαθαίνει ότι ήταν αυτός που έπιασε τοn Μάρκο και έσωσε τη μητέρα του. Μέσα σε μεγάλη πίεση, ο Ιάσονας «αποκαλύπτει» στη Μαργέτα ότι η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος δεν είναι αδέλφια…

Πυροβολούν τον Μάρκο την ώρα που η Αλεξάνδρα φέρνει στον κόσμο το παιδί τους

Η Αλεξάνδρα αποτελεί μία τραγική φιγούρα στον Έρωτα Φυγά. Ο άνδρας που αγαπά είναι νεκρός στη φυλακή και εκείνη ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το μωρό τους, ενώ είναι παντρεμένη με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να βλέπει μπροστά της.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, αποκαλύπτεται πως ο Μάρκος δεν έχει πεθάνει και πως η πυρκαγιά ήταν η τέλεια ευκαιρία του να αποδράσει. Εκείνη, όμως, δεν το γνωρίζει και συνεχίζει να υποφέρει δίπλα στον Ιάσονα και την οικογένειά του.

Η μόνη της παρηγοριά είναι το παιδί που θα κρατήσει σύντομα στην αγκαλιά της. Η στιγμή της γέννας, λοιπόν, φτάνει και στο αρχοντικό επικρατεί πανικός. Η Αλεξάνδρα ουρλιάζει και ο άντρας της είναι γεμάτος αγωνία για την κατάστασή της.

Εκεί είναι που θα εμφανιστεί ο Μάρκος, αποφασισμένος να πάρει την γυναίκα του και να φύγουν μακριά. Ο Ιάσονας, δυστυχώς τον βλέπει και έτσι ξεκινά μία μάχη μεταξύ τους, αφού πιάνονται στα χέρια.

Το πρώτο κλάμα του μωρού, όμως, θα τους σταματήσει, καθώς ο Μάρκος "θα τα χάσει". Έτσι, ο Ιάσονας θα βρει την ευκαιρία και θα αρπάξει την καραμπίνα και θα πυροβολήσει τον Μάρκο.

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Με τη βοήθεια του Στρατή θα προσπαθήσει να εξαφανίσει το πτώμα, πετώντας τον στο ποτάμι. Η Αλεξάνδρα δεν γνωρίζει τίποτα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (7/10): Ο Ιάσονας βάζει τα όριά του στην Αλεξάνδρα για τον Μάρκο

Έρωτας Φυγάς: Σε τραγική κατάσταση η Ρηνιώ - Ο Στρατής ξεσπάει πάνω της και την...