Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την ώρα που τα spoilers διαδέχονται το ένα το άλλο, η νέα σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο και εξελίξεις που αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές μιας και ο Ιάσονας αποφασίζει να βάλει τα όριά του στην Αλεξάνδρα.

Τι θα δούμε σήμερα (7/10) στον Έρωτα Φυγά

Η Αλεξάνδρα έχει πάει στις φυλακές, για να δει τον Μάρκο. Ο Ιάσονας τη σταματάει και τη γεμίζει απειλές σε περίπτωση που φύγει ξανά, χωρίς την άδειά του. «Αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Είσαι γυναίκα μου και θα κάνεις ό,τι σου λέω εγώ.

Δεν μπορείς να διασύρεις εμένα και την οικογένειά μου». Παράλληλα, η Μαργέτα προσπαθεί να καταλάβει μέσα από τις μπερδεμένες πληροφορίες που της δίνει η Αθηνά ποιος αγόρασε το εισιτήριο της Αλεξάνδρας για την Αθήνα, ενώ ο Μάρκος βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό επιτήρηση. Λίγο πριν επιστρέψει στο κελί του, καταφέρνει να αποδράσει από το παράθυρο του μπάνιου.

Spoiler! O Ιάσονας δίνει εντολή δολοφονίας για τον Μάρκο

Όσο ο Μάρκος τρέχει να ξεφύγει, η Αλεξάνδρα χώνεται όλο και πιο βαθιά στη φυλακή της αγκαλιάς του Ιάσονα. Εκείνος καταφέρνει να φτάσει στο κτήμα και αποπειράται να επιτεθεί στη Μαργέτα, αλλά ο Στρατής τον σταματάει και τον πηγαίνει πίσω στη φυλακή. Στο μεταξύ η Ελπίδα φτιάχνει το δηλητηριώδες γλυκό, αλλά αυτό πέφτει στα χέρια του άτυχου Μιχάλη!

Ο Ιάσονας πηγαίνει στις φυλακές, για να τελειώνει ο ίδιος μια και καλή με τον Μάρκο. Η Μαργέτα ανταμείβει τον Στρατή για τη συνεργασία τους και η Ρηνιώ του επιτίθεται με μένος. Ο Στρατής «απαντάει» γρονθοκοπώντας την άγρια. Ο Ιάσονας τον απολύει, ώσπου μαθαίνει ότι ήταν αυτός που έπιασε τοn Μάρκο και έσωσε τη μητέρα του. Μέσα σε μεγάλη πίεση, ο Ιάσονας «αποκαλύπτει» στη Μαργέτα ότι η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος δεν είναι αδέλφια…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς: Σε τραγική κατάσταση η Ρηνιώ - Ο Στρατής ξεσπάει πάνω της και την...

Έρωτας Φυγάς: Δεύτερος γάμος με το ζόρι - Μετά την Αλεξάνδρα παντρεύουν την...