Από Στέλλα Μούτσιου

Ο έρωτας της Αλεξάνδρας για τον Μάρκο είναι πολύ μεγάλος και γι' αυτό η ίδια είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από την φυλακή. Αυτό θα ωφελήσει, όμως την Μαργέτα, η οποία θα μπορεί πλέον να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της και να εκπληρώσει την επιθυμία της.

Πιο συγκεκριμένα, θα αναγκάσει την πρωταγωνίστρια του Έρωτα Φυγά να παντρευτεί τον γιο της, Ιάσονα, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει παιδιά, με αποτέλεσμα η εγκυμοσύνη της να είναι κάτι θετικό για εκείνον, βοηθώντας την να διατηρήσει την περιουσία της.

Ποιος πεθαίνει στον Έρωτα Φυγά

Δεν έχει υπολογίσει, όμως τις συνέπειες. Η Αλεξάνδρα είναι πιο δυστυχισμένη από ποτέ, καθώς δεν αγαπά τον άντρα που έχει δίπλα της, ενώ ο εκείνος που έχει στην καρδιά της είναι στη φυλακή και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αλλάξει τα δεδομένα.

Μάλιστα, ο Μήτσος, ο αδελφός της Αλεξάνδρας, τρέχει να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις, οδηγώντας τον στην "τρέλα". Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, και για τους δύο θα έρθει την ημέρα που θα ξεσπάσει φωτιά στην φυλακή και πολλοί από τους κρατούμενους θα καούν ζωντανοί.

Η είδηση θα γίνει πρώτο θέμα στις εφημερίδες και το όνομα του Μάρκου βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα. Το έγγραφο θα φτάσει στα χέρια της καλής του και εκείνη χωρίς να μπορεί να το διαχειριστεί, θα καταρρεύσει. Η μοναδική της παρηγοριά, πλέον, θα είναι το μωρό, ο καρπό του έρωτά τους.

Έρωτας Φυγάς Μάρκος

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 29/9

Η νέα απογευματινή σειρά του Οpen ήρθε για να μείνει με τον Έρωτα φυγά να ξετυλίγει μια μοναδική ιστορία αγάπης. Στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης 29/9 αναμένεται να δούμε τις αντιδράσεις της Αλεξάνδρας, η οποία κινδυνεύει...

Με την επιστροφή της Αλεξάνδρας στις σκηνές των εργατών ο Στρατής και η Γεωργία δε χορταίνουν τη νίκη τους, ενώ η Ρηνιώ, η αδελφή του Στρατή, που μαθαίνει το μυστικό της Αλεξάνδρας, μας αποκαλύπτει το άλλο της πρόσωπο.

Όσο ο Μάρκος υποφέρει στη φυλακή, ο Ιάσονας φέρνει την Αλεξάνδρα πίσω στο αρχοντικό. Ύστερα πηγαίνει στην Αθήνα να φροντίσει για το Μάρκο και επιστρέφει αποφασισμένος να πει στη Μαργέτα τα αισθήματά του για την Αλεξάνδρα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς (28/9): Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα - Η είδηση που θα την καταστρέψει

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε αδιέξοδο - Η κατάστασή της χειροτερεύει