Από Ελένη Μήτση

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 οι εξελίξεις στο Σασμό ήταν σίγουρα πολλές και συνταρακτικές, όμως σε κάθε περίπτωση η εικόνα του Αστέρη από το νοσοκομείο ήταν αρκετά στενάχωρη.

Ο Σταματάκης βρέθηκε εκεί μετά την ακραία επίθεση των Βρουλάκηδων στο σπίτι του και πλέον στο κρεβάτι του νοσοκομείου τον βλέπουν όσοι τον αγαπούν. Έτσι λοιπόν, είδαμε τον φίλο του από τη φυλακή τον Τόλη να εμφανίζεται μπροστά του και το twitter ξεσάλωσε κανονικά με τους δύο αυτούς καλούς φίλους.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη συνάντηση του Αστέρη με τον

H ώρα της κρίσης για Αργυρώ και Αστέρη

Μίσος και αγάπη, πόνος και θυμός μπλέκουν στα συναισθήματα της Αργυρώς στον Σασμό που με όσα έχουν συμβεί και με τις συναντήσεις της με τον Αστέρη, βάζουν σε μεγάλο κίνδυνο τον γάμο της.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο TV24, η Καλλιόπη αποφυλακίζεται και η Αργυρώ επιτίθεται για άλλη μια φορά στον Αστέρη. Εκείνος φεύγει από το σπίτι, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη.

Η Αργυρώ το μαθαίνει και έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος έχει φτάσει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα (δείτε εδώ τι θα σκεφτεί να κάνει για να εκδικηθεί την Αργυρώ).

Λίγο αργότερα στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του. Μετά από αυτό το περιστατικό η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της.

Σταύρος Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το χιουμοριστικό σχόλιο του Άκη Πετρετζίκη για τη σειρά ''Σασμός''

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη καταρρέει - Ο Αστέρης της γυρνάει την πλάτη