Από Ελένη Μήτση

Πoλλοί οι θάνατοι στη δραματική σειρά ''Σασμός'' με την οικογένεια Βρουλάκη να μην προλαβαίνει τα θύματα στο σπίτι τους και όλα αυτά λόγω της βεντέτας, που έχουν χρόνια ανοιχτή με τους Σταματάκηδες.

Έτσι λοιπόν, ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης και από φαίνεται και τηλεθεατής της σειράς έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο σε μια φωτογραφία, από την κηδεία του Άγγελου. Και ενώ λοιπόν, ένα γραφείο κηδειών σατίριζε τις συνεχείς κηδείες, ο Άκης έβαλε από κάτω μια φωτογραφία από συνταγή του με... κόλλυβα (δείτε εδώ τον όρκο του Παύλο αφού έθαψαν τον γιατρό).

Το σχόλιο του Άκη Πετρετζίκη για τις κηδείες στη σειρά ''Σασμός''

«Όταν έχεις δουλειά εσύ, έχω και εγώ!».

Σασμός - Πετρετζίκης

Το σπαρακτικό τελευταίο αντίο στον Άγγελο

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι, με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του. Παράλληλα, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει απ’ την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του, λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου.

Ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στη Βασιλική όλο του τον πόνο για την Αργυρώ. Και ενώ το χωριό μαζεύεται στης Μαρίνας για να δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό, εμφανίζεται ο Παύλος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ο Αστέρης παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή του - Η Αργυρώ τον σταματάει πριν...

Σασμός: Ο Αντώνης αποκλείει την Καλλιόπη και τον Μαθιό - Ο νέος ύποπτος για τον φόνο του Άγγελου