Από Ελένη Μήτση

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης υπήρξαν δύο πολύ ερωτευμένοι άνθρωποι, που πορεύτηκαν για κάποια χρόνια μαζί, έκαναν δύο γιους και πλέον ζουν χωριστά αλλά παράλληλα και πολύ αγαπημένα.

Είναι δύο αξιόλογοι ηθοποιοί και σήμερα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε δύο κορυφαία σίριαλ της σεζόν. Από τη μία ο Λαγούτης κάνει τον Ανδρέα, δεξί χέρι του Δημήτρη στου Παγιδευμένους (δείτε το spoiler του για τον δολοφόνο της σειράς) και από την άλλη η Αλικάκη κάνει τη μοναχή Kασσιανή στο Μαύρο ρόδο.

Οι σειρές που πρωταγωνιστούν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη

Ανδρέας

Ο Ανδρέας είναι Αστυνόμος Α’ στη Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών Πειραιά, υφιστάμενος του Σπύρου Μαρκέτου και κολλητός φίλος του Δημήτρη. Έξυπνος, καλός, τρυφερός, συναισθηματικός και με έντονη αίσθηση του χιούμορ. Ο Ανδρέας, εκτός από φίλος, είναι ο καλύτερος και πολυτιμότερος συνεργάτης του Δημήτρη.

Πέρα από την επαγγελματική συνεργασία που έχουν, βλέπει τον Δημήτρη σαν αδελφό και τον Σπύρο σαν πατέρα. Δεν έχει μόνιμη ερωτική σχέση, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί αυτή είναι η φύση του επαγγέλματός του, στο οποίο είναι δοσμένος ολόψυχα. Μία νέα υπόθεση, όμως, θα φέρει αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα...

Παγιδευμένοι - Ανδρέας

Μοναχή Κασσιανή

Προαλείφεται για επόμενη ηγουμένη, χειρίζεται τις νομικές και οικονομικές υποθέσεις του μοναστηριού και έχει την εύνοια του Μητροπολίτη. Είναι αυστηρή, τυπική και σκληρή. Χώνει τη μύτη της παντού. Υπονομεύει την ηγουμένη, προσπαθώντας παράλληλα να μην κινεί υποψίες. Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες και οι ραδιουργίες της θα βγουν στην επιφάνεια.

Μοναχή Κασσιανή

Το spoiler τη Μυρτούς Αλικάκη για τον ρόλο της στο ''Μαύρο ρόδο''

Η νέα σειρά του Mega ''Μαύρο ρόδο'' έχει καθηλώσει το κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με τις εξελίξεις να τρέχουν ασταμάτητα. Η Μυρτώ Αλικάκη είναι μια από τις ηθοποιούς, που πλαισιώνουν το νέο σίριαλ και μέσα από το ''Πάμε Δανάη'' έκανε σχετικές δηλώσεις (7/10).

Ντυμένη λοιπόν, ως μοναχή Κασσιανή εξήγησε στοιχεία του χαρακτήρα, που υποδύεται αλλά και το πιο βασικό από όλα, που είναι η σχέση της με την πρωταγωνίστρια Ελισάβετ. Η νεαρή κοπέλα ζει και εκείνη στο ίδιο μοναστήρι, στο οποίο θα δούμε να εξελίσσονται ανταγωνιστικές και δύσκολες συμπεριφορές

«Δε θέλω να σας αποκαλύψω κάτι συγκεκριμένο πέραν του ότι έχω βάλει μπροστά ένα σχέδιο, το οποίο προσπαθώ να φέρω με κάθε τρόπο εις πέρας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο εξελίξεις (10/11-10): Ο Πέτρος ''τρυπώνει'' στο μοναστήρι - Μένει μόνος του με την Ελισάβετ

Μαύρο ρόδο: «Ξεπέρασα τα όρια...» - Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ στο υπόγειο του πατρικού της