Από Ελένη Μήτση

Ο δολοφόνος της Μυρτούς Ροδίτη φαίνεται, πως γίνεται σιγά σιγά φανερός στη νέα αστυνομική σειρά ''Παγιδευμένοι'' με το Θοδωρή να αποδεικνύει την αθωότητα του και να βγαίνει από τη φυλακή.

Το έξυπνο κόλπο της Άννας θα ξεσκεπάσει τον συνεργάτη της Άγγελο, αφού το δεύτερο σκουλαρίκι της νεκρής Ροδίτη βρίσκεται στον σπίτι του. Οι γονείς του θα σοκαριστούν, αφού ο γιος τους καταδικάζεται μέχρι να καταφέρει να τον αθωώσει ο πατέρας του με ψευδή στοιχεία.

Το ύπουλο σχέδιο που βάζει μπροστά ο Άγγελος στους ''Παγιδευμένους''

Πιο αναλυτικά, ο Αλέκος θα ισχυριστεί πως την ημέρα του φόνου το παιδί του ήταν στο νοσοκομείο. Τον λόγο στο σημείο εκείνο θα πάρει ο Άγγελος δηλώνοντας, πως ο πατέρας του σκότωσε τη Μυρτώ κάτι, που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η μητέρα του Υβόννη.

Παγιδευμένοι - Υβόννη και Αλέκος

Το πρόσωπο που βοηθήσει στην αποφυλάκισή του Θοδωρή

Πολλά τα πρόσωπα, που βλέπουμε να είναι όντως παγιδευμένα στην ομότιτλη σειρά του ΑΝΤ1 με πρώτο και καλύτερο τον Θοδωρή Μαρκέτο, ο οποίος κατηγορείται πως συμμετείχε στη δολοφονία της Μυρτούς Ροδίτη.

Ο ίδιος δεν τοποθετείται, σαν κάτι να φοβάται λέγοντας μόνο, πως δεν πείραξε το κορίτσι. Τα ναρκωτικά στο σπίτι του έχουν κάνει την οικογένεια να σταθεί εναντίον του και έτσι ένα άλλο πρόσωπο αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Ο λόγος για τον Ανδρέα το δεξί χέρι του Δημήτρη, ο οποίος ξεκινάει έρευνα, συλλέγει στοιχεία και στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να πείθει τον Σταύρο για την αθωότητα του μικρού Μαρκέτου.

Όντως ο Θοδωρής το βράδυ του φόνου είχε δει την Μυρτώ μόνο και μόνο για να της πάει ρούχα και στη συνέχεια πήγε σπίτι του. Οι κάμερες ασφαλείας αποδεικνύουν και την κίνηση αυτή και έτσι αποφυλακίζεται...

Παγιδευμένοι - Ανδρέας

Παγιδευμένοι - Θοδωρής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Είναι σωστός ιππότης...» - Τo twitter εγκρίνει τη σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Παγιδευμένοι spoiler: Το κόλπο της Άννας έπιασε - Βρήκε τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς!