Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Μαύρο Ρόδο επιστρέφει την Κυριακή (9/10) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε) και η εκπομπή Mega Καλημέρα εξασφάλισε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τη στιγμή που ο Βίκος και η Αγγελική συζητούν το πώς θα ξεφορτωθούν τον Θέμη.

«Αυτό που μου έλεγες πριν για τον άντρα σου, να σε βοηθήσω να τελειώσεις μαζί του, πώς το εννοούσες», τη ρωτάει ο Βίκος ενώ είναι ξαπλωμένοι μαζί στο κρεβάτι. Θα έκανε τα πάντα για να βγάλει από τη μέση τον άσπονδο εχθρό του.

Η Αγγελική προσπαθεί να μαζέψει τα λόγια της καθώς γνωρίζει πως και ο Βίκος δεν αστειεύεται: «Εντάξει δεν έπρεπε να το πω έτσι, το είπε περισσότερο για να το ακούσω εγώ».

«Θες να ακούσεις και μία αλήθεια; Ποτέ δε θα σε αφήσει να φύγεις, είσαι το μόνο του κεφάλαιο. Οπότε τι ακριβώς μου ζητάς», της απαντάει ο Βίκος, ο οποίος γνωρίζει τον Θέμη και ξέρει πως θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει όποιον μπει στο δρόμο του. «"Βοήθησε με να τελειώνω μαζί του". Τρόπος υπάρχει, το ξέρεις και σίγουρα δεν είναι το διαζύγιο. Νομίζει ότι του ανήκεις. Δεν τελειώνεις έτσι εύκολα με τον Θέμη, θα σε κυνηγήσει αν πας να του τη φέρεις, θα σε εκδικηθεί με κάθε τρόπο»

Το απόσπασμα από το (9/10) επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου

Από που γνωρίζονται Θέμης και Πολυξένη στο Μαύρο Ρόδο

Δύο από τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι η Πολυξένη (Θεοφανία Παπαθωμά), η μητριά της Ελισάβετ, καθώς και ο Θέμης (Λεωνίδας Κακούρης), ο πατέρας του Πέτρου.

Οι δυο αυτοί χαρακτήρες έχουν έντονο παρελθόν, το οποίο μάλιστα θα αποκαλυφθεί μέσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Πολυξένη, μπορεί τώρα να ζει μία ήρεμη ζωή δίπλα στον Λευτέρη στο χωριό, ωστόσο πριν από πολλά χρόνια ήταν τραγουδίστρια και μάλιστα δούλευε σε κάποιο από τα μαγαζιά του Θέμη. Η ίδια γνωρίζει πως η κόρης της είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο, ωστόσο δεν ξέρει λεπτομέρειες για την οικογένειά του.

Θέμης Μαύρο Ρόδο

Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της, συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να τον διεκδικεί

«Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον! Σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη. Σύνελθε και προχώρα παρακάτω, είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ», της λέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: Θα συναντηθεί κόσμος του Πέτρου με της Ελισσάβετ; Το spoiler του Μιχαήλ Ταμπακάκη για το μέλλον της σειράς

Μαύρο ρόδο: «Ο κόσμος...» - Η Λουκία Παπαδάκη νιώθει ευγνώμων για την απήχηση της σειράς από τα πρώτα επεισόδια