Από Στέλλα Μούτσιου

Οι προσπάθειες του Λάμπη, του Στέφανου, του Λευτέρη και του Ευθύμη να ξεσκεπάσπουν τον Τίμο φαίνεται πως πιάνουν τόπο στα Τρία Μίλια. Στο νέο επεισόδιο που έρχεται το απόγευμα της Δευτέρας 10/10, οι καταθέσεις που θα δοθούν, θα τον "κάψουν".

Όλα όσα θα δούμε στα Τρία Μίλια σήμερα

Δευτέρα 10/10

Η Κλειώ υπερασπίζεται με πάθος τον πατέρα της και θεωρεί υπαίτιο τον Πέτρο. Στο αστυνομικό τμήμα, όλοι δίνουν καταθέσεις σχετικά με τον Τίμο και το γενικό συμπέρασμα είναι πως είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και ικανός για όλα. Η Λίζα λέει στο συνεργό της ότι θέλει να σταματήσει να υποδύεται την ερωτευμένη με τον Ευθύμη και αυτός της απαντάει πως πρέπει να κάνει υπομονή ακόμη.

Τι θα συμβεί στα δύο επόμενα επεισόδια

Τρίτη 11/10

Ο Μιχάλης προσπαθεί να πλησιάσει την Ελένη μετά την αποβολή της, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον δει. Η Βασιλική πιέζει τον Λάμπη να βρει μια λύση για να αποφύγει τη μετάθεση και του ζητά να παραιτηθεί από το Λιμενικό και να δουλέψει μαζί της στο μαγαζί. Ο δικηγόρος του Τίμου του λέει ότι βρήκε κάτι που θα τον βοηθήσει. Η Κλειώ κατηγορεί τον Μιχάλη ότι εξαπατούσε την αδελφή της και πως γνώριζαν ότι ο Πέτρος και οι άλλοι συνωμοτούσαν εναντίον του πατέρα της

Τρία Μίλια περιλήψεις 19/9

Τετάρτη 12/10

Η Δέσποινα ζητάει από τον Ευθύμη να μάθει τι κρύβει η κάρτα sim που βρήκε στο γραφείο του Τίμου και εκείνος της αποκαλύπτει ότι ο Τίμος είχε καθημερινή επικοινωνία με έναν επικίνδυνο άνθρωπο της νύχτας. Η Κλειώ ζητάει από τον Πέτρο να χωρίσουν. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ζουν ρομαντικές στιγμές, ενώ η Κάτια δείχνει σημαντική βελτίωση στο θέμα της μνήμης της. Στο μπαράκι του Χάρη, οργανώνεται πάρτι-έκπληξη για την αποχώρηση του Λάμπη. Η Βασιλική αρνείται να τον αποχαιρετήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (6/10): Ο Τίμος ανακαλύπτει ότι λείπουν χρήματα από τον λογαριασμό του

Τρία Μίλια εξελίξεις (5/10): Ο Γεράσιμος μαθαίνει την αλήθεια για την κατάσταση της Κάτιας