Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η καθημερινή σειρά του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) επιστρέφει απόψε (7/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις μιας και ο Λάμπης, ο Λευτέρης, ο Ευθύμης και ο Στέφανος θα φτάσουν στο απόμερο νησάκι για να διαπιστώσουν την αλήθεια για τον Τίμο.

Τι θα δούμε σήμερα (7/10) στα Τρία Μίλια

Η Δέσποινα μαθαίνει ότι η Ελένη σχεδιάζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της και αποφασίζει να κάνει αυτό που η ίδια θεωρεί σωστό. Ο Λευτέρης με τον Στέφανο, τον Ευθύμη, τον Λάμπη και τον Νικόλα κανονίζουν να επισκεφθούν το νησάκι που ανακάλυψαν, διασταυρώνοντας τα στοιχεία. Εκεί, ελπίζουν να βρουν απαντήσεις για όσα έχουν συμβεί, καθώς και αποδείξεις για την ενοχή του Τίμου.

Η Δέσποινα αποκαλύπτει στην Ελένη ότι έχει ενημερώσει τον Μιχάλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Τότε εκείνη παθαίνει μια επιπλοκή και καταλήγει με έντονους πόνους στην κλινική. Η Κλειώ μαθαίνει ότι υπάρχουν στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα της και τον συνδέουν ακόμη και με την απαγωγή του Στέφανου.

Ο Λευτέρης, ο Λάμπης, ο Ευθύμης και ο Στέφανος φτάνουν με το σκάφος του Νικόλα στο απόμερο νησί που έχουν ανακαλύψει και βρίσκουν το μέρος όπου κρατούσαν αιχμάλωτο τον Στέφανο. Στο ίδιο σημείο λειτουργούσε και το παράνομο καζίνο, όπου ο Μιχάλης έπαιξε και έχασε μια ολόκληρη περιουσία. Κατεβαίνουν στο υπόγειο και βρίσκουν στον χώρο κράτησης πεταμένο έναν αναπτήρα με χαραγμένα τα αρχικά του Τίμου.

«Είχα μια ελπίδα πως δεν θα κρύβεται αυτός πίσω από όλα αλλά τελικά οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. Προσοχή όμως, σε ό,τι πείτε και συζητήσετε από εδώ και πέρα. Οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι προσεκτικές για να μη μας ξεφύγει», λέει ο Λευτέρης. Με βάση τον αναπτήρα που φέρει το μονόγραμμα του Τίμου, τηλεφωνεί στο αστυνομικό τμήμα της Δρακονήσου και ζητάει ένταλμα σύλληψης για τον δήμαρχο. Εκείνη τη στιγμή, ο Τίμος βρίσκεται στην κλινική και οι αστυνομικοί αναγκάζονται να πάνε εκεί για να τον συλλάβουν…

Τρία Μίλια νέο επεισόδιο 7/10

Spoiler! Κλειώ και Πέτρος χωρίζουν

Η Κλειώ υπερασπίζεται με πάθος τον πατέρα της και θεωρεί υπαίτιο τον Πέτρο. Στο αστυνομικό τμήμα, όλοι δίνουν καταθέσεις σχετικά με τον Τίμο και το γενικό συμπέρασμα είναι πως είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και ικανός για όλα. Η Λίζα λέει στο συνεργό της ότι θέλει να σταματήσει να υποδύεται την ερωτευμένη με τον Ευθύμη και αυτός της απαντάει πως πρέπει να κάνει υπομονή ακόμη. Ο Μιχάλης προσπαθεί να πλησιάσει την Ελένη μετά την αποβολή της, αλλά εκείνη δεν θέλει να τον δει.

Η Βασιλική πιέζει τον Λάμπη να βρει μια λύση για να αποφύγει τη μετάθεση και του ζητά να παραιτηθεί από το Λιμενικό και να δουλέψει μαζί της στο μαγαζί. Ο δικηγόρος του Τίμου του λέει ότι βρήκε κάτι που θα τον βοηθήσει. Η Κλειώ κατηγορεί τον Μιχάλη ότι εξαπατούσε την αδελφή της και πως γνώριζαν ότι ο Πέτρος και οι άλλοι συνωμοτούσαν εναντίον του πατέρα της. Η Δέσποινα ζητάει από τον Ευθύμη να μάθει τι κρύβει η κάρτα sim που βρήκε στο γραφείο του Τίμου και εκείνος της αποκαλύπτει ότι ο Τίμος είχε καθημερινή επικοινωνία με έναν επικίνδυνο άνθρωπο της νύχτας. Η Κλειώ ζητάει από τον Πέτρο να χωρίσουν. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ζουν ρομαντικές στιγμές, ενώ η Κάτια δείχνει σημαντική βελτίωση στο θέμα της μνήμης της. Στο μπαράκι του Χάρη, οργανώνεται πάρτι-έκπληξη για την αποχώρηση του Λάμπη. Η Βασιλική αρνείται να τον αποχαιρετήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Ένα ένα τα μυστικά στην φόρα - Οι έρευνες μίλησαν και έδωσαν τον βασικό ύποπτο

Τρία μίλια: Στα χέρια του Ευθύμη το ημερολόγιο της Λίζας - Αναμπουμπούλα με όσα θα διαβάσει....