Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες 4/10), επιστρέφει απόψε (5/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις, μιας και σήμερα, ο Γεράσιμος θα μάθει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του.

Τι θα δούμε σήμερα (5/10) στα Τρία Μίλια

Η Κάτια παθαίνει μια σοβαρή κρίση και ο Μιχάλης με τη Φωτεινή αναγκάζονται να πουν στον Γεράσιμο και στην ίδια την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Η Δέσποινα προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τον Τίμο και ο Νικόλας την προτρέπει να ψάξει στα πράγματά του.

Η Κλειώ βρίσκει στο laptop της Ελένης τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, σχετικά με τη διακοπή της εγκυμοσύνης και αποφασίζει να ενημερώσει τη μητέρα της. «Ήμουν σίγουρη πως κάτι κρύβει. Δεν φέρεται έτσι η Ελένη και καλά θα κάνεις να διαπιστώσεις κι εσύ ότι είναι έγκυος, μην τυχόν και κάνει καμία τρέλα», τη συμβουλεύει. Η Βασιλική συνειδητοποιεί πως ο υγειονομικός έλεγχος πέρασε από το μαγαζί της, αμέσως μετά την άρνησή της να συνεργαστεί με τον δήμαρχο.

Ο Ευθύμης και ο Στέφανος ανακαλύπτουν τη γεωγραφική σύνδεση ανάμεσα στο σημείο κράτησης του Στέφανου και στην παράνομη λέσχη, όπου είχαν πάει ο Μιχάλης και ο Τίμος. Ο Νικόλας και ο Πέτρος εξετάζουν και πάλι όλα τα γεγονότα, με χρονολογική σειρά και οι ενδείξεις που προκύπτουν είναι σοβαρές.

Η ενοχή του Τίμου

Η Δέσποινα μαθαίνει ότι η Ελένη σχεδιάζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της και αποφασίζει να κάνει αυτό που η ίδια θεωρεί σωστό. Ο Λευτέρης με τον Στέφανο, τον Ευθύμη, τον Λάμπη και τον Νικόλα κανονίζουν να επισκεφθούν το νησάκι που ανακάλυψαν, διασταυρώνοντας τα στοιχεία. Εκεί, ελπίζουν να βρουν απαντήσεις για όσα έχουν συμβεί, καθώς και αποδείξεις για την ενοχή του Τίμου. Η Δέσποινα αποκαλύπτει στην Ελένη ότι έχει ενημερώσει τον Μιχάλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Τότε εκείνη παθαίνει μια επιπλοκή και καταλήγει με έντονους πόνους στην κλινική. Η Κλειώ μαθαίνει ότι υπάρχουν στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα της και τον συνδέουν ακόμη και με την απαγωγή του Στέφανου.

Ο Λευτέρης, ο Λάμπης, ο Ευθύμης και ο Στέφανος φτάνουν με το σκάφος του Νικόλα στο απόμερο νησί που έχουν ανακαλύψει και βρίσκουν το μέρος όπου κρατούσαν αιχμάλωτο τον Στέφανο. Στο ίδιο σημείο λειτουργούσε και το παράνομο καζίνο, όπου ο Μιχάλης έπαιξε και έχασε μια ολόκληρη περιουσία. Κατεβαίνουν στο υπόγειο και βρίσκουν στον χώρο κράτησης πεταμένο έναν αναπτήρα με χαραγμένα τα αρχικά του Τίμου. «Είχα μια ελπίδα πως δεν θα κρύβεται αυτός πίσω από όλα αλλά τελικά οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. Προσοχή όμως, σε ό,τι πείτε και συζητήσετε από εδώ και πέρα. Οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι προσεκτικές για να μη μας ξεφύγει», λέει ο Λευτέρης. Με βάση τον αναπτήρα που φέρει το μονόγραμμα του Τίμου, τηλεφωνεί στο αστυνομικό τμήμα της Δρακονήσου και ζητάει ένταλμα σύλληψης για τον δήμαρχο. Εκείνη τη στιγμή, ο Τίμος βρίσκεται στην κλινική και οι αστυνομικοί αναγκάζονται να πάνε εκεί για να τον συλλάβουν…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Ένα ένα τα μυστικά στην φόρα - Οι έρευνες μίλησαν και έδωσαν τον βασικό ύποπτο

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»