Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η οικογένεια Ανδρεάδη να είναι ανάστατη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κάτια στα Τρία Μίλια, ωστόσο απόψε (6/10) θα δούμε τον Τίμο να συνειδητοποιεί πως κάποιος έχει πάρει από τον λογαριασμό του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τι θα δούμε σήμερα (6/10) στα Τρία Μίλια

Ο Τίμος διαπιστώνει ότι κάποιος έχει παραβιάσει τον τραπεζικό του λογαριασμό και έχει αφαιρέσει όλα του τα χρήματά, μαζί με τα χρήματα του Μιχάλη. «Κάποιος ξεκινάει άσχημο παιχνίδι στην πλάτη μου. Μόνο που δεν ξέρει τη δύναμη που έχω», μονολογεί βλέποντας το μηδενικό στον τραπεζικό του λογαριασμό και αποφασίζει να το ψάξει. Ο Γεράσιμος νιώθει μεγάλη ευθύνη για την κατάστασή της Κάτιας, αλλά ο Μιχάλης και η Φωτεινή τη βοηθούν να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που επιβάλλει η υγεία της.

Η Δέσποινα μαθαίνει ότι η Ελένη σχεδιάζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της και αποφασίζει να κάνει αυτό που η ίδια θεωρεί σωστό. Ο Λευτέρης με τον Στέφανο, τον Ευθύμη, τον Λάμπη και τον Νικόλα κανονίζουν να επισκεφθούν το νησάκι που ανακάλυψαν, διασταυρώνοντας τα στοιχεία. Εκεί, ελπίζουν να βρουν απαντήσεις για όσα έχουν συμβεί, καθώς και αποδείξεις για την ενοχή του Τίμου.

Η ενοχή του Τίμου

Η Δέσποινα αποκαλύπτει στην Ελένη ότι έχει ενημερώσει τον Μιχάλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Τότε εκείνη παθαίνει μια επιπλοκή και καταλήγει με έντονους πόνους στην κλινική. Η Κλειώ μαθαίνει ότι υπάρχουν στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα της και τον συνδέουν ακόμη και με την απαγωγή του Στέφανου. Ο Λευτέρης, ο Λάμπης, ο Ευθύμης και ο Στέφανος φτάνουν με το σκάφος του Νικόλα στο απόμερο νησί που έχουν ανακαλύψει και βρίσκουν το μέρος όπου κρατούσαν αιχμάλωτο τον Στέφανο.

Στο ίδιο σημείο λειτουργούσε και το παράνομο καζίνο, όπου ο Μιχάλης έπαιξε και έχασε μια ολόκληρη περιουσία. Κατεβαίνουν στο υπόγειο και βρίσκουν στον χώρο κράτησης πεταμένο έναν αναπτήρα με χαραγμένα τα αρχικά του Τίμου. «Είχα μια ελπίδα πως δεν θα κρύβεται αυτός πίσω από όλα αλλά τελικά οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. Προσοχή όμως, σε ό,τι πείτε και συζητήσετε από εδώ και πέρα. Οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι προσεκτικές για να μη μας ξεφύγει», λέει ο Λευτέρης. Με βάση τον αναπτήρα που φέρει το μονόγραμμα του Τίμου, τηλεφωνεί στο αστυνομικό τμήμα της Δρακονήσου και ζητάει ένταλμα σύλληψης για τον δήμαρχο. Εκείνη τη στιγμή, ο Τίμος βρίσκεται στην κλινική και οι αστυνομικοί αναγκάζονται να πάνε εκεί για να τον συλλάβουν…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια: Ένα ένα τα μυστικά στην φόρα - Οι έρευνες μίλησαν και έδωσαν τον βασικό ύποπτο

Τρία μίλια: Στα χέρια του Ευθύμη το ημερολόγιο της Λίζας - Αναμπουμπούλα με όσα θα διαβάσει....