Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Κυριακής 9/10 θα απολαύσουμε ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς που μας έχει καθηλώσει από το πρώτο επεισόδιο, του Μαύρου Ρόδου (δείτε εδώ όσα θα δούμε αναλυτικά σήμερα) και μέσα σε αυτό θα δούμε πόσο ύπουλα η Πολυξένη, βάζει σε εφαρμογή ένα από τα σχέδιά της, σχετικά με την περιουσία της Ελισάβετ.

Δεν ξέρουμε ακριβώς τις αισθήματα τρέφει για την κόρη του άντρα της. όμως από το λίγο που έχουμε παρατηρήσει εκτός από το ότι έχει ένοχο παρελθόν, δεν φαίνεται ότι θέλει το κακό της, αλλά περισσότερο θέλει να βολέψει την ίδια και την κόρη της, την Όλγα.

Η Πολυξένη δηλητηριάζει την ψυχή του Λευτέρη και του βάζει λόγια

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς, έχουμε παρατηρήσει ότι κάνει λόγο για την περιουσία της Ελισάβετ, την οποία φοβάται μην δεσμεύσουν οι καλόγριες μετά την χειροτονία της, και μείνουν στον δρόμο! Έτσι λοιπόν και απόψε λέει χαρακτηριστικά στον Λευτέρη «Μόλις χειροτονηθεί θα έρθουν αυτές να ζητήσουν την περιουσία της μάνας της!».

Τι σκοπεύει να κάνει ο Λευτέρης για αυτό;

Ο Γολγοθάς της Ελισάβετ τώρα ξεκινά! Ο Πέτρος ξημεροβραδιάζεται στο μοναστήρι και η Όλγα της ξεκινά πόλεμο

Στα επόμενα επεισόδια θα γίνει κυριολεκτικά χαμός, καθώς εκτός από το γεγονός του ότι η Πολυξένη θα αντιληφθεί ποιανού παιδί είναι ο Πέτρος, η Όλγα θα ξεκινήσει πόλεμο εναντίον της ετεροθαλούς αδερφής της Ελισάβετ!

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τις ζημιές στο μοναστήρι να αποκαθίστανται και οι καλόγριες να επιστρέφουν και πάλι πίσω, και τότε ξεκινούν όλα! Ο Πέτρος ξεκινά να προσεγγίζει την Ελισάβετ, κάτι που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται όλοι, μαζί και ο πατέρας του!

Μαύρο Ρόδο Πέτρος Ελισάβετ

Την επισκέπτεται διαρκώς στο μοναστήρι και όσο και αν επιμένει προς τα έξω πως όλα τα κάνει για το στοίχημα, η αλήθεια είναι μία, είναι ερωτευμένος μαζί της! Μόλις η αδελφή του αποκαλύψει στην Όλγα πως ο Πέτρος βλέπει καθημερινά την αδερφή της, γίνεται πυρ και μανία και απευθύνεται στην μητέρα της, η οποία άλλο που δεν θέλει να την απομακρύνει! Όλγα και Ελισάβετ σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωπες και τότε ξεκινά το απόλυτο δράμα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση» - Ο λόγος που η Κατερίνα Διδασκάλου δέχθηκε τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο ρόδο: Ο σκοτεινός χαρακτήρας της μοναχής Κασσιανής - Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει...