Από Ελένη Μήτση

Η νέα σειρά του Mega ''Μαύρο ρόδο'' έχει καθηλώσει το κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με τις εξελίξεις να τρέχουν ασταμάτητα. Η Μυρτώ Αλικάκη είναι μια από τις ηθοποιούς, που πλαισιώνουν το νέο σίριαλ και μέσα από το ''Πάμε Δανάη'' έκανε σχετικές δηλώσεις (7/10).

Ντυμένη λοιπόν, ως μοναχή Κασσιανή εξήγησε στοιχεία του χαρακτήρα, που υποδύεται αλλά και το πιο βασικό από όλα, που είναι η σχέση της με την πρωταγωνίστρια Ελισάβετ. Η νεαρή κοπέλα ζει και εκείνη στο ίδιο μοναστήρι, στο οποίο θα δούμε να εξελίσσονται ανταγωνιστικές και δύσκολες συμπεριφορές

Οι δηλώσεις της Μυρτούς Αλικάκη για τη νέα σειρά ''Μαύρο ρόδο''

«Δε θέλω να σας αποκαλύψω κάτι συγκεκριμένο πέραν του ότι έχω βάλει μπροστά ένα σχέδιο, το οποίο προσπαθώ να φέρω με κάθε τρόπο εις πέρας».

Οι απαγορευμένες σκέψεις δηλητηριάζουν τη μοναχή Ελισάβετ

Μία μόνο ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα, και έχουμε το πρώτο απόσπασμα από όλα όσα θα δούμε απόψε, Δευτέρα 3/10, στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου, της σειράς που έρχεται για να μας καθηλώσει και να μας συνεπάρει στην ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα, που ανθίζει μέσα σε μία πολύ σκοτεινή ιστορία.

Το απόσπασμα το είδαμε το πρωί της Δευτέρας 3/10 μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, και είναι ένας διάλογος μεταξύ της Κατερίνας Διδασκάλου (η οποία κλείστηκε σε μοναστήρι για να μελετήσει το ρόλο της) και της Φωτεινής Παπαθεοδώρου, η οποία όπως φαίνεται έχει αρχίσει να μπαίνει ήδη σε πειρασμό, και μιλά με την Γερόντισσα προκειμένου να την συμβουλέψει να πολεμήσει το κακό.

«Γερόντισσα, σκέφτομαι μήπως παίρνει εξουσία επειδή είμαι ακόμα δόκιμη, με θεωρεί εύκολο στόχο...» φαίνεται να λέει η νεαρή και η Γερόντισσα να της τονίζει πως ο "πονηρός" δηλαδή ο διάβολος, δεν θα την αφήσει τόσο εύκολα να ξεφύγει...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: Θα συναντηθεί κόσμος του Πέτρου με της Ελισσάβετ; Το spoiler του Μιχαήλ Ταμπακάκη για το μέλλον της σειράς

Σοφία Σεϊρλή: Η καταγωγή και το παρελθόν της μοναχής Αυξεντίας του Μαύρου Ρόδου