Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δύο επεισόδια έχουν παίξει μόνο στη νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες 5/10), ωστόσο ήδη φαίνεται πως πρόκειται για ένα σίριαλ που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ οι εξελίξεις που έρχονται στη συνέχεια είναι καταιγιστικές.

Δύο από τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι η Πολυξένη (Θεοφανία Παπαθωμά), η μητριά της Ελισάβετ, καθώς και ο Θέμης (Λεωνίδας Κακούρης), ο πατέρας του Πέτρου.

Οι δυο αυτοί χαρακτήρες έχουν έντονο παρελθόν, το οποίο μάλιστα θα αποκαλυφθεί μέσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Από που γνωρίζονται Θέμης και Πολυξένη στο Μαύρο Ρόδο

Η Πολυξένη, μπορεί τώρα να ζει μία ήρεμη ζωή δίπλα στον Λευτέρη στο χωριό, ωστόσο πριν από πολλά χρόνια ήταν τραγουδίστρια και μάλιστα δούλευε σε κάποιο από τα μαγαζιά του Θέμη. Η ίδια γνωρίζει πως η κόρης της είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο, ωστόσο δεν ξέρει λεπτομέρειες για την οικογένειά του.

Θέμης Μαύρο Ρόδο

Όταν όμως συνειδητοποιήσει πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της, συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να τον διεκδικεί

«Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον! Σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη. Σύνελθε και προχώρα παρακάτω, είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ», της λέει.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο 9/10

Ο Πέτρος ολοένα και περισσότερο εντυπωσιάζεται με την Ελισάβετ, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τον... πειρασμό. Από την άλλη ο Θέμης βάζει λυτούς και δεμένους να μάθει αν η γυναίκα του τον απατάει...

Ο Πέτρος συναντάει την Ελισάβετ και προσπαθεί να της μιλήσει για πρώτη φορά. Από την άλλη, ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα: «Δεν σε βλέπει κανείς κορίτσι μου εδώ στο σπίτι, βγάλε αυτά τα μαύρα ρούχα», αλλά εκείνη αρνείται. Ο Θέμης ψάχνει παντού την Αγγελική, που λείπει πάλι από το σπίτι και αρχίζει να εξοργίζεται.

Εκείνη βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου συναντάει τον εραστή της, τον Βίκο. «Δεν αντέχω άλλο τη ζωή μαζί του, αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω. Δεν θα με αφήσει ποτέ», του λέει και εκείνος της προτείνει: «Μία είναι η λύση: Να βγει από τη μέση». Στο μεταξύ όμως ο Θέμης ανακαλύπτει πως η γυναίκα του είναι στο ξενοδοχείο και σπεύδει εκεί.

Ο Βίκος το μαθαίνει και φροντίζει με την Αγγελική να του ρίξουν στάχτη στα μάτια. Κι ενώ ο Καστρινός προσπαθεί να βρει την άκρη, ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια για να μη φτάσει στην αλήθεια. Η Αλεξία θα έχει μια συνάντηση με την Ελισάβετ, που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση, ενώ ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μια συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό.

Πηγή: Κ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λουκία Παπαδάκη - αποκλειστικό: «Στο Μαύρο Ρόδο η Κύρα συμφωνεί με...»

Μαύρο Ρόδο: «Πως γίνομαι μπριζόλα;» - "Έλιωσε" το Twitter με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη