Από Ελένη Μήτση

Νέο επεισόδιο με πολύ σημαντικές εξελίξεις έρχεται την Κυριακή 9/10 για το ''Μαύρο ρόδο'' με την ιστορία να συνεχίζεται εκεί, που η Ελισάβετ γύρισε σπίτι της για λίγες ημέρες, εκεί όπου θα μείνει τυχαία και ο Πέτρος. Θα καταφέρουν άραγε τα δύο παιδιά να συναντηθούν εγκεφαλικά;

Όσα θα δούμε την Κυριακή 9/10 στο ''Μαύρο ρόδο''

Ο Πέτρος ολοένα και περισσότερο εντυπωσιάζεται με την Ελισάβετ, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τον... πειρασμό. Από την άλλη ο Θέμης βάζει λυτούς και δεμένους να μάθει αν η γυναίκα του τον απατάει.

Ο Πέτρος συναντάει την Ελισάβετ και προσπαθεί να της μιλήσει για πρώτη φορά. Από την άλλη, ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα: «Δεν σε βλέπει κανείς κορίτσι μου εδώ στο σπίτι, βγάλε αυτά τα μαύρα ρούχα», αλλά εκείνη αρνείται. Ο Θέμης ψάχνει παντού την Αγγελική, που λείπει πάλι από το σπίτι και αρχίζει να εξοργίζεται.

Εκείνη βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου συναντάει τον εραστή της, τον Βίκο. «Δεν αντέχω άλλο τη ζωή μαζί του, αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω. Δεν θα με αφήσει ποτέ», του λέει και εκείνος της προτείνει: «Μία είναι η λύση: Να βγει από τη μέση». Στο μεταξύ όμως ο Θέμης ανακαλύπτει πως η γυναίκα του είναι στο ξενοδοχείο και σπεύδει εκεί.

Ο Βίκος το μαθαίνει και φροντίζει με την Αγγελική να του ρίξουν στάχτη στα μάτια. Κι ενώ ο Καστρινός προσπαθεί να βρει την άκρη, ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια για να μη φτάσει στην αλήθεια. Η Αλεξία θα έχει μια συνάντηση με την Ελισάβετ, που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση, ενώ ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μια συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 μην χάσετε...

Στο μεταξύ η συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ δεν εξελίσσεται καλά και ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να της μιλήσει για να την ηρεμήσει: «Μίλα της σε παρακαλώ και εξήγησέ της ότι δεν είχα κακές προθέσεις εναντίον της», της εξηγεί και εκείνη τον ρωτάει: «Προσπάθησες να την πέσεις και σε μοναχή;», αλλά εκείνος το αρνείται: «Έχει αυτή η κοπέλα που με τραβάει...

Τα μαλλιά της, τα μάτια της, το δέρμα της... Όλα είναι υπέροχα πάνω της. Μου αρέσει πολύ». Στη συνέχεια, όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Αλεξίας. Κι ενώ όλο το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για την κόρη του, από την άλλη εκείνη δυσανασχετεί.

Η Πολυξένη, που συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της, συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί: «Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον! Σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη. Σύνελθε και προχώρα παρακάτω, είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ».

Μαύρο ρόδο: Πέτρος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: «Ξεπέρασα τα όρια...» - Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ στο υπόγειο του πατρικού της

Μαύρο Ρόδο: «Νομίζει ότι του ανήκεις...» - Βίκος και Αγγελική συζητούν το πώς θα βγάλουν από τη μέση τον Θέμη