Από Ελένη Μήτση

Δύο πολύ διαφορετικοί κόσμου συναντιούνται στο Μαύρο ρόδο με τον Πέτρο να προσπαθεί να γνωρίσει την πραγματικότητα της μοναχής Ελισάβετ, που για τον πατέρα της λέγεται Άννα.

Τα νεαρά παιδιά, παρά το ανώριμο στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος με τους κολλητούς του θα έρθουν σταδιακά πιο κοντά. Μάλιστα στο επεισόδιο της Κυριακής 9/10 θα δούμε τον φοιτητή να κάνει την πρώτη προσπάθεια να τη συναντήσει στο υπόγειο του πατρικού της.

Όταν όμως εκείνη δείξει αρνητική εκείνος θα αναφέρει: « Μάλλον ενοχλώ, καλύτερα να πηγαίνω. Δικό μου το λάθος, θα έπρεπε να το σκεφτώ πριν μιλήσω».

Η συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ στο υπόγειο που μένει

Θα συναντηθεί κόσμος του Πέτρου με της Ελισσάβετ;

Ο πρωταγωνιστής του ''Μαύρου ρόδου'' Μιχαήλ Ταμπακάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Παρασκευή 7/10 μιλώντας τόσο για τον ρόλο, που υποδύεται στη σειρά όσο και για τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Ο ηθοποιός, που έχει κάνει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια φοβερή εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό, εξήγησε πως δεν έχει καμία σχέση ο εαυτός του με τον Πέτρο, που βλέπουμε να παριστάνει στη σειρά. Είναι γνωστό άλλωστε, πως έχει σχέση με μια ταλαντούχα ηθοποιό, επομένως δε θα μπορούσε να είναι και στη ζωή ο γόης με τις χιλιάδες κατακτήσεις, όπως και στο Ρόδο.

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ μακριά από εμένα. Έχει μεγαλώσει με πολύ διαφορετικά πρότυπα από αυτά που συναντάει στην πορεία. Είναι κακομαθημένος και δεν του έχει λείψει τίποτα.

Αλλά δεν έχει συναντήσει αυτό που λέμε την έννοια του έρωτα. Στη σειρά συγκρούονται τα πρέπει και τα θέλω. Εγώ στη ζωή μου ακολουθώ τα θέλω αλλά κάποιες φορές αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις τα πρέπει!».

«Το στοιχείο που ξεχωρίζει τη σειρά είναι οι τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Δύο κόσμοι που δεν θα μπορούσαν να έρθουν ποτέ κοντά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

.Δύο πολύ διαφορετικοί κόσμου συναντιούνται στο Μαύρο ρόδο με τον Πέτρο να προσπαθεί να γνωρίσει την πραγματικότητα της

Μαύρο Ρόδο - ασύλληπτο spoiler: Δεν είναι ανάπηρος και σίγουρα καθόλου αθώος! Όλη η αλήθεια για τον Σταυρίνο