Από Ελένη Μήτση

Ο πρωταγωνιστής του ''Μαύρου ρόδου'' Μιχαήλ Ταμπακάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Παρασκευή 7/10 μιλώντας τόσο για τον ρόλο, που υποδύεται στη σειρά όσο και για τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Ο ηθοποιός, που έχει κάνει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια φοβερή εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό, εξήγησε πως δεν έχει καμία σχέση ο εαυτός του με τον Πέτρο, που βλέπουμε να παριστάνει στη σειρά. Είναι γνωστό άλλωστε, πως έχει σχέση με μια ταλαντούχα ηθοποιό, επομένως δε θα μπορούσε να είναι και στη ζωή ο γόης με τις χιλιάδες κατακτήσεις, όπως και στο Ρόδο.

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη για το ρόλο του στο ''Μαύρο ρόδο''

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ μακριά από εμένα. Έχει μεγαλώσει με πολύ διαφορετικά πρότυπα από αυτά που συναντάει στην πορεία. Είναι κακομαθημένος και δεν του έχει λείψει τίποτα.

Αλλά δεν έχει συναντήσει αυτό που λέμε την έννοια του έρωτα. Στη σειρά συγκρούονται τα πρέπει και τα θέλω. Εγώ στη ζωή μου ακολουθώ τα θέλω αλλά κάποιες φορές αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις τα πρέπει!».

«Το στοιχείο που ξεχωρίζει τη σειρά είναι οι τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Δύο κόσμοι που δεν θα μπορούσαν να έρθουν ποτέ κοντά».

Οι πραγματικές σχέσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη και της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

To Μαύρο Ρόδο έκανε πρεμιέρα το βράδυ τη Δευτέρας (3/10) και οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού ήταν αποθεωτικές (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Φωτεινή Παπαθεοδώρου, είχε την πρώτη κοινή του σκηνή και η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους είναι έκδηλη.

Μπορεί λοιπόν on camera οι δυο τους να «δένουν» πάρα πολύ, ωστόσο το κοινό απορεί για το πώς δένουν αυτοί οι δύο άνθρωποι όταν σβήνουν οι κάμερες.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, το πρωί της Δευτέρας (3/10) μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη νεαρή πρωταγωνίστρια. Όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν να λένε πως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι έχει άριστες σχέσεις και πως από την πρώτη στιγμή κατάφεραν να δέσουν μεταξύ τους.

«Ίσως αυτές οι ιστορίες σαγηνεύουν το κοινό γιατί έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Αυτός είναι ένας έρωτας που θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι μία πολυπρόσωπη σειρά, έχει πολλές ιστορίες.

Με τον ήρωά μου ταυτίζομαι στο ότι βάζει στόχους και θέλει να τους πετύχει και ερωτεύεται πολύ. Αυτό είναι κοινό μας στοιχείο, κι εγώ ερωτεύομαι πολύ.

Με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου περνάμε πολύ ωραία, έχουμε πολύ ωραία επικοινωνία και νομίζω ταιριάζουμε πολύ στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός πρωταγωνιστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - ασύλληπτο spoiler: Δεν είναι ανάπηρος και σίγουρα καθόλου αθώος! Όλη η αλήθεια για τον Σταυρίνο

Μαύρο Ρόδο spoiler: «Βατερλό» η πρώτη συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ - Το πρόσωπο που μεσολαβεί για να μιλήσουν