Από Ελένη Μήτση

Τα πράγματα στη νέα αστυνομική σειρά ''Παγιδευμένοι'' φαίνεται να μπαίνουν σε μία σειρά, αφού ο δολοφόνος της Άννας έρχεται σιγά σιγά στην επιφάνεια.

Η Άννα και ο Δημήτρης υποπτεύονται τον Άγγελο, αλλά δεν ξέρουν πως να τον δώσουν στην αστυνομία με τον σωστό και νόμιμο τρόπο. Όπως θα δούμε όμως στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 δικηγόρος και εισαγγελέας ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να φανεί η αλήθεια (δείτε εδώ την αντίδραση της Άννας όταν ανακαλυφθεί ο φονιάς της αδερφής της).

Δημήτρης και Άννα στήνουν ένα ύπουλο παιχνίδι στον δολοφόνο της Άννας

Ο Άγγελος φορτώνει τον θάνατο της Μυρτούς στον...

Ο δολοφόνος της Μυρτούς Ροδίτη φαίνεται, πως γίνεται σιγά σιγά φανερός στη νέα αστυνομική σειρά ''Παγιδευμένοι'' με το Θοδωρή να αποδεικνύει την αθωότητα του και να βγαίνει από τη φυλακή.

Το έξυπνο κόλπο της Άννας θα ξεσκεπάσει τον συνεργάτη της Άγγελο, αφού το δεύτερο σκουλαρίκι της νεκρής Ροδίτη βρίσκεται στον σπίτι του. Οι γονείς του θα σοκαριστούν, αφού ο γιος τους καταδικάζεται μέχρι να καταφέρει να τον αθωώσει ο πατέρας του με ψευδή στοιχεία.

Πιο αναλυτικά, ο Αλέκος θα ισχυριστεί πως την ημέρα του φόνου το παιδί του ήταν στο νοσοκομείο. Τον λόγο στο σημείο εκείνο θα πάρει ο Άγγελος δηλώνοντας, πως ο πατέρας του σκότωσε τη Μυρτώ κάτι, που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η μητέρα του Υβόννη.

Παγιδευμένοι - Υβόννη και Αλέκος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα βρίσκει τον δολοφόνο της αδερφής της - Χάνει τον έλεγχο και...

Παγιδευμένοι spoiler: Προδοσία χωρίς προηγούμενο - Ο Άγγελος φορτώνει τον θάνατο της Μυρτούς στον...