Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο και διπλό επεισόδιο αναμένεται να δούμε το Σάββατο 8/10 στη σειρά ''Γλυκάνισος'' με την Ραζάν να παίρνει δραστικές αποφάσεις για τη ζωή της, οι οποίες μόλις φτάσουν στα αυτιά του Στρατή θα φέρουν ταραχή στην ψυχή του (δείτε εδώ τη ρομοναντική συνάντηση, που είχαν).

Οι εξελίξεις του Σαββάτου 8/10 για την Γλυκάνισο

Ο Στρατής αποφασίζει να ανοίξει ταβέρνα στη Ραζάν, αλλά όλοι είναι ενάντια στη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους και ο καθένας προσπαθεί να τους βάλει εμπόδια. Στο μεταξύ, η Ελεάνα έρχεται και ετοιμάζει εκδίκηση! Η Ανθή λέει στον Νικήτα ότι σκέφτηκε την πρότασή του να φύγουν μαζί και του ζητάει να κάνει υπομονή. Όμως εκείνος δεν το δέχεται και της ζητάει να χωρίσουν.

Παράλληλα, η Ραζάν τριγυρνάει μάταια, αναζητώντας δουλειά. Στο εργοστάσιο Δεμίρη, ο Έκτορας, πιεσμένος από τον πατέρα του, ζητά από την Ανθή να ξαναπιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν. Κι όσο γίνονται όλα αυτά, ο Αγγελος και η Μαργαρίτα βρίσκουν φωτογραφίες αυτών που ξυλοφόρτωσαν τον Αγγελο. Το νέο ότι η Ραζάν περιμένει τα διαβατήρια για να φύγει από το νησί προκαλεί αναστάτωση, ειδικά στον Στρατή. Στην Αθήνα, η Αλίκη επισκέπτεται τη μητέρα της στη φυλακή.

Στη Μυτιλήνη, ο Στρατής μαθαίνει από τον Θόδωρο για μια ταβέρνα που έχει ξενοίκιαστη και του ζητάει να τη νοικιάσει. Οι εργασίες ξεκινάνε άμεσα και ο Πωλ φροντίζει να ενημερώσει τον Φίλιππο. Πατέρας και γιος καβγαδίζουν και ο Στρατής φεύγει από το σπίτι, ενώ ο Θόδωρος απολύεται από το αρχοντικό Δεμίρη. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ανθή ανακοινώνει στον πατέρα τηςότι αυτή και ο Εκτορας αποφάσισαν να παντρευτούν.

Η Ραζάν λέει στη γιαγιά της και στον Καρίμ ότι ο Στρατής τής ανοίγει ταβέρνα και ότι θέλει να μείνουν στη Μυτιλήνη. Έπειτα από αυτό, ο Καρίμ πάει να βρει τον Στρατή για να του μιλήσει σχετικά με την ταβέρνα. Παράλληλα, ο Μπίλι πιέζει τον Πωλ να πάει να βρει τον Καρίμ, να του πει ότι ο Στρατής θέλει να του «φάει» τη γυναίκα.

Ένας αναπάντεχος επισκέπτης όμως, θα αλλάξει τα πλάνα όλων. Η Ελεάνα επιστρέφει στο σπίτι των Δεμίρηδων και τηλεφωνεί στον Αντρέα, ο οποίος την ενημερώνει ότι καταφθάνει στο νησί σύντομα. Κι ενώ ο Στρατής εξηγεί στη Ραζάν ότι ο γάμος του με την Ελεάνα είναι πλέον τυπικός, εκείνη αισθάνεται προδομένη. Επειτα από μερικά ποτά, ο Ραφαήλ δέχεται την πρόσκληση της Αλίκης για ένα τελευταίο ποτό στο σπίτι της, που θα είναι η αρχή μιας καυτής ερωτικής βραδιάς μεταξύ τους.

Παράλληλα, ο Θανάσης ενημερώνει τον Αγγελο και τη Μαργαρίτα ότι το DNAαπό τα νύχια του Αμπντούλ είναι των δύο αντρών που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι. Κι ενώ ο Εκτορας με την Ανθή πάνε να αγοράσουν βέρες

Οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών της σειράς

Η Έλενα Πιερίδου (δείτε εδώ αποκλειστικές δηλώσεις της για την σειρά) και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ μίλησαν στο «Πρωινό μας» για την μεγάλη αυτή παραγωγή.

«Ξεκινήσαμε μέσα Ιουλίου τα γυρίσματα. Νιώθουμε συγκίνηση, χαρά, αγωνία για να το δει ο κόσμος. Με κέρδισε η ιστορία όταν το διάβασα. Όλο αυτό που ετοιμάζουμε τόσο καιρό το βλέπουμε ολοκληρωμένο και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό», είπε η Έλενα Πιερίδου στην αρχή

«Ο έρωτας αυτός είναι ένας έρωτας παραμυθένιος, που γράφανε παλιά και στα ρομάντζα. Είναι οι έρωτες που έχουν κάτι τρυφερό, κάτι αθώο», είπε συμπληρώνοντας ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος: Η Ραζάν στέλνει με τον Καρίμ ένα μυστικό σημείωμα στον Στρατή - Ο κύκλος αρχίζει να τους καταλαβαίνει

Γλυκάνισος: «Έτσι ρε!» - "Λύγισε" το Twitter με τον απαγορευμένο έρωτα της Ραζάν και του Στρατή,