Από Ελένη Μήτση

Η Ραζάν και ο Στρατής μπορεί να είναι ένα ζευγάρι με πολλές αντιθέσεις στη Γλυκάνισο, αλλά ο έρωτας τους είναι απαγορευμένος και θα είναι κρυφός και δύσκολα προσεγγίσιμος. Στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/9 θα δούμε μετά την επίσκεψη της Ραζάν στο νοσοκομείο να στέλνει...

Οι εξελίξεις στη Γλυκάνισο για την Παρασκευή 30/9

Ανησυχία υπάρχει από τη μεριά του Πωλ, ο οποίος εκφράζει φόβους στον Μπίλι, ότι έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές οι εξαφανίσεις προσφύγων. Παράλληλα, η Ραζάν στέλνει φαγητό στον Στρατή μέσω του Καρίμ. Στο πακέτο έχει κρύψει ένα σημείωμα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αναστασία λέει στη φίλη της Μαργαρίτα που ψάχνει τον εξαφανισμένο πρόσφυγα, ότι μπορεί να την βοηθήσει… ο Πωλ. Τι θα γίνει όταν στο μπαρ που δίνουν ραντεβού η Ανθή με τον Έκτορα, εμφανίζεται ο Νικήτας; Και όταν η Ραζάν επιστρέφει στο κατάλυμα, ο Καρίμ ζητά να μάθει που ήταν… και όχι μόνο;

Ο Νικήτας, στο μπαρ, χορεύει ζεϊμπέκικο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Ανθής, καρφώνοντας τη στα μάτια. Όσο για την Ραζάν, ευτυχώς που έκανε την ανήξερη, γιατί ο Καρίμ, λέγοντας ότι τα ξέρει όλα, εννοούσε το ρατσιστικό επεισόδιο στην Ταβέρνα της Χρυσάνθης και όχι για τον Στρατή. Παράλληλα, ο Στρατής επιστρέφει σπίτι αφήνοντας το σακάκι του στον καναπέ.

Από μέσα, πέφτει το σημείωμα της Ραζάν. Ποιο θα είναι το χέρι που θα το σηκώσει από κάτω; Εν τω μεταξύ, η επίθεση στον Άγγελο εγείρει συναγερμό μεταξύ των φίλων του, ενώ στην Αθήνα, ο Αντρέας δίνει τη δικογραφία για το ναυάγιο στην Ελεάνα και συζητούν για τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες εναντίον του Στρατή. Τα πράγματα δυσκολεύουν όμως για τη Ραζάν όταν επιστρέφει το βράδυ στο κατάλυμα. Αυτή τη φορά, την περιμένει πιο επίμονη «ανάκριση».

Η Ευγενία Δημητροπούλου δίνει το απόλυτο spoiler για τον ρόλο της στον Γλυκάνισο

Με αφορμή την συμμετοχή της στην νέα δραματική σειρά Γλυκάνισος, η λαμπερή και πάντα γλυκιά Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29/9 στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για όλα! Η αγαπητή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της ως κακιά Ελεάνα, στην μητρότητα και στο πως την βιώνει με την κόρη της, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αυτή τη χρονιά απέχει από το θέατρο.

«Είναι μια εξαιρετική δουλειά και χαίρομαι που συμμετέχω. Είναι πολύ ωραίο και το καστ. Γίνεται πολλή ωραία δουλειά και από την εταιρεία παραγωγής και είμαστε όλοι συντονισμένοι. Ο ρόλος που υποδύομαι δεν είναι τέρας, έχει περάσει πολλά και προσπαθώ να τη δικαιολογώ συνέχεια. Θα της συμβούν πολλά, δεν θα καθίσει ήσυχα και έχει πάντα δίπλα της συμμάχους.

Τον “Στρατή” τον αγάπησα για την ειλικρίνειά του αλλά όχι τόση ώστε να στείλει τον αδερφό μου στον τάφο» είπε η ηθοποιός δείχνοντας και την άλλη πλευρά του ρόλου της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άφησε τα ξανθά και τις ανταύγειες ο Μάρκος από την ''Πολυκατοικία'' - Πρωταγωνιστεί σε σειρά του ΣΚΑΪ και είναι αγνώριστος

Του άφησε πικρία ή όχι; Η αντίδραση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις έκτακτες αλλαγές στον Γλυκάνισο