Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Παράδεισο των Κυριών, ο Πάρης έχει φτάσει στα όριά του και η ψυχολογική του κατάσταση πάει από τον κακό στο χειρότερο. Φτάνει η στιγμή που δεν αντέχει και κινδυνεύει να κάνει κακό, αυτή τη φορά στον εαυτό του. Αυτό όμως θα βάλει και πάλι τον Ντίνο στο... μάτι του κυκλώνα!

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Ωστόσο, καινούρια δεδομένα την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Πρόκειται για τον γιο της τον Πάρη, ο οποίος της αποκαλύπτει τι έγινε τη βραδιά της εξαγγελίας των αρραβώνων του.

Η Όλγα βλέποντας τον αγαπημένο της γιο να συμπεριφέρεται έτσι, αποφασίζει ότι ο Πάρης χρειάζεται βοήθεια και τον πηγαίνει σε ειδικό ψυχολόγο. Έτσι, βρισκόμενος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θέλοντας να βγάλει αυτό το βάρος από πάνω του, αναγκάζεται να της αποκαλύψει ότι επιτέθηκε στην Αμαλία: «Δεν το ήθελα, είχε θολώσει το μυαλό μου και δεν μπορούσα να σκεφτώ λογικά. Μου μιλούσε άσχημα και με προκαλούσε. Μου είπε ότι με σιχαίνεται και δεν άντεξα», της ομολογεί κλαίγοντας.

Παράδεισος των Κυριών Πάρης

Η Όλγα μόλις το ακούει τρελαίνεται: «Τι λες παιδί μου; Τι πήγες κι έκανες; Γι’ αυτό εξαφανίστηκες όλη νύχτα; Γι’ αυτό ήσουν σ’ αυτά τα χάλια;», του λέει και για πρώτη φορά καταλαβαίνει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα με τον Πάρη. Πριν όμως αντιδράσει, ένα τραγικό γεγονός θα την προλάβει. Ο Πάρης, κάτω από το βάρος των πράξεών του και μετά από την ντροπή που αισθάνθηκε όταν αποκάλυψε στην μητέρα του τι έγινε εκείνη την νύχτα με την Αμαλία, δεν αντέχει, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Λίγο πριν να είναι αργά γι’ αυτόν, τον προλαβαίνουν και οι γονείς του καταρρακωμένοι τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Μόλις περνάει τον κίνδυνο, ο Αποστόλης έχει ένα σατανικό σχέδιο. Αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου του, εναντίον του Ντίνου. Έτσι δεν αργεί να προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας: «Μην τολμήσεις και κάνεις καμιά βλακεία και πεις ότι πήγες να αυτοκτονήσεις. Θα πεις ότι ο Παπακώστας, θολωμένος από τη ζήλια του που θα παντρευτείς την Αμαλία, πήγε να σε σκοτώσει. Το κατάλαβες;», του επισημαίνει.

Αμαλία & Ντίνος χωρίζουν στον Παράδεισο των Κυριών

Η Βικτώρια με τον Χριστόφορο μαθαίνουν ότι ο Ντίνος είναι παντρεμένος και φυσικά δεν χάνουν ευκαιρία να μιλήσουν στην Αμαλία. Μάλιστα η Βικτωρία δείχνει συντετριμμένη με το νέο που πληγώνει την ανιψιά της. Ωστόσο αυτό που ήθελαν το πέτυχαν. Η Αμαλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και αποφασίζει να μην ξαναδεί ποτέ τον Ντίνο. Παράλληλα στην οικογένειά της βρίσκουν το έδαφος πρόσφορο για να την πιέσουν να παντρευτεί τον Πάρη, ενώ ο Ντίνος που μπορεί να καταλάβει γιατί η Αμαλία δεν δέχεται ούτε καν να τον ακούσει, αρχίζει να το ρίχνει στα ποτά και τα ξενύχτια με περιστασιακές σχέσεις της μιας βραδιάς (δείτε εδώ ωστόσο με ποια θα καταλήξει). Παράλληλα ο Μάρκος προσπαθεί να συνετίσει το αφεντικό του, όταν καταλαβαίνει ότι ακολουθεί λάθος μονοπάτια ψάχνοντας για παρηγοριά.

Παράδεισος των Κυριών Ντίνος

Κίνδυνος για τον Χρηστίδη η μητέρα της Μιράντας

Η ψυχολογία της Μιράντας θα δοκιμαστεί για ακόμη μια φορά αφού πρόκειται να βιώσει νέες απογοητεύσεις και απειλές από τον Χρηστίδη για να μη μιλήσει. Ωστόσο η μητέρα της Μιράντας, η κυρία Γιαννούλα, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να σταθεί στην κόρη της με όποιο κόστος. Λίγο αργότερα μαθαίνει κάτι που τη συγκλονίζει και απαιτεί τη βοήθεια ενός προσώπου το οποίο ανασύρει από τη μνήμη του κάτι που μπορεί να βάλει τον αστυνόμο Χρηστίδη σε μεγάλους μπελάδες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πώς τα πήγε ο ALPHA στην τηλεθέαση του Σεπτεμβρίου

«Δεν μπορεί να αντιληφθεί...» - Η Γωγώ Μπρέμπου μιλάει ανοιχτά για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των Κυριών»