Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Πάρης είναι ήδη ο πιο μισητός χαρακτήρας της σειράς "Ο Παράδεισος των Κυριών" και, όπως φαίνεται, αυτό δεν θα αλλάξει, αφού μετά τον βιασμό της Αμαλίας, θα προσπαθήσει να καταστρέψει και τον Ντίνο, με τον οποίο εκείνη είναι τρελά ερωτευμένη.

Πως θα το κάνει, όμως, αυτό; Ο γιος της Όλγας και του Απόστολου θα φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά όταν θα συνέλθει, θα προσπαθήσει να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του.

Με χειροπέδες ο αγαπητικός της Αμαλίας εξαιτίας του Πάρη στον Παράδεισο των Κυριών

Θα μιλήσει, δηλαδή, στην Αστυνομία για τον "αντίπαλό" του όταν θα βρεθεί στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την ώρα που θα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος, η Αστυνομία θα εισβάλει μέσα στο μαγαζί και θα περάσει χειροπέδες στον Ντίνο, αφήνοντάς τον άναυδο, αφού δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται.

Ο Παράδεισος των Κυριών Πάρης

Η είδηση αυτή θα φτάσει στα αυτιά της Αμαλίας, η οποία επίσης θα σοκαριστεί, διότι δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος της πήγε να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Πως θα του συμπεριφερθεί μετά από αυτό;

Το Twitter "απειλεί" ανοιχτά τον Ντίνο για την συμπεριφορά του

Με νεύρα φαίνεται πως παρακολούθησαν οι χρήστες του Twitter το επεισόδιο της Τετάρτης 28/9 στον Παράδεισο των Κυριών, καθώς μετά τον Άγη και τα σχόλια που δέχτηκε για τον τρόπο του προς την Πολυξένη, σειρά είχε ο Ντίνος τον οποίο επίσης έκραξαν!

Ο λόγος όμως ήταν διαφορετικός, καθώς τον Ντίνο τον στόλισαν για την άσχημη συμπεριφορά του στην γλυκύτατη Μιράντα η οποία κουβαλάει και εκείνη τον δικό της σταυρό (δείτε εδώ το spoiler της Συριοπούλου για τον ρόλο της στην σειρά).

Ειδικότερα οι χρήστες μόλις είδαν το προσωπάκι της να συννεφιάζει μετά την "κατσάδα" του, έσπευσαν να του βάλουν τις φωνές με τα σχόλιά τους τα οποία και απόψε κεντάνε!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη - Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Χρήστου Πλαΐνη από τον «Παράδεισο»

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Την είδε με άλλο μάτι! Ο Ντίνος γίνεται ζευγάρι με την Μιράντα;