Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα κωμική σειρά του Mega, Μαίρη Μαίρη Μαίρη κάνει πρεμιέρα απόψε (7/10), μετά από μία μικρή αλλαγή που έγινε στο πρόγραμμα του σταθμού, και αναμένεται να μας εντυπωσιάσει.

Τρεις γυναίκες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τη καθημερινότητάς τους.

Τι θα δούμε σήμερα (7/10) στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) είναι προβληματισμένη γιατί μόλις έχει χωρίσει με τον Γιάννη (Γιάννη Τσιμιτσέλη). Η μητέρα της, η Ιουλία, δεν συμφωνεί καθόλου με τον χωρισμό της. Συζητάει με τη φίλη της την Μπέτυ. αν είναι φρόνιμο να κάνει κινήσεις ώστε να βρεθούν ξανά μαζί με τον Γιάννη. Όταν θ’ αρχίσει να φαντασιώνεται μια νέα επανασύνδεση, θα φανεί πως εκείνος έχει άλλα σχέδια για τη σχέση τους.

Η άλλη Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη), που είναι παντρεμένη με τον Γιώργο (Κωνσταντίνος Γαβαλάς) και έχουν ένα μικρό παιδί, νιώθει να χάνει την επικοινωνία με τον άντρα της και μάλιστα όταν μιλήσει γι’ αυτό στη μητέρα της, εκείνη θα την πείσει πως απλά ο άντρας της την απατά. Για να το διαπιστώσει μάλιστα θα κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις στη Μαίρη και τέλος θα τη συμβουλέψει να ψάξει το κινητό του.

Η τρίτη Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) της παρέας αναρωτιέται με τον σύζυγό της Κώστα (Σπύρο Πούλη) αν είναι ευτυχισμένοι με αφορμή την επέτειο του γάμου τους. Στο εστιατόριο που θα πάνε με τα δυο τους παιδιά και φυσικά τη μητέρα του (που δεν χάνει καμία οικογενειακή συγκέντρωση), η πεθερά θα τραβήξει πάλι το ενδιαφέρον όλων και η Μαίρη για μια ακόμη φορά θα γυρίσει σπίτι απογοητευμένη.

Η Βάσω Λασκαράκη για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη σειρά

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση, καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, η οποία θα προβληθεί για πρώτη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, στο σίριαλ θα βρίσκεται και ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, μία συνεργασία για την οποία είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν, ωστόσο αυτή τη φορά έδωσε μερικές εξηγήσεις για το τι συμβαίνει στα γυρίσματά τους.

Φέτος συνεργάζεσαι τηλεοπτικά με τον πρώην σύζυγό σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη…

Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα.

Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού.

Βάσω Λασκαράκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του MEGA - Θα "πέσει" πολύ γέλιο μαζί τους

«Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον...» - Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει για την συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη