Από Ελένη Μήτση

Τα στοιχεία, που οδηγούν στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτούς συλλέγονται συνεχώς στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 ''Παγιδευμένοι'' με την Άννα να εκπροσωπεί τον Θοδωρή και παράλληλα να θέλει να δικαιώσει τη μνήμη της αδερφής της.

Στο μεταξύ η ανακάλυψη των ναρκωτικών στο σπίτι των Μαρκέτων, φέρνει όλη την οικογένεια σε δύσκολη θέση και σίγουρα τον Δημήτρη. Έτσι λοιπόν, μετά από ένα βίαιο σκηνικό που θα συμβεί στον Θοδωρή στις φυλακές μεταφέρεται στο νοσοκομείο και αυτό το περιστατικό είναι που ταρακουνάει τον αδερφό του.

Το συγγενικό πρόσωπο από το οποίο θα ζητήσει βοήθεια ο Δημήτρης Μαρκέτος

Ο Σπύρος είναι ανένδοτος και πολύ απογοητευμένος από τον μικρό του γιο και έτσι δε θέλει με τίποτα να τον ''ξελασπώσει''. Το ζήτημα αναλαμβάνει ο Δημήτρης αποφασίζοντας να επισκεφτεί τον παππού του, με το οποίο λόγω της παραβατικότητας του δεν είχαν επαφές.

Δημήτρης Μαρκέτος

Όσα θέλουμε να ξέρουμε για τον παππού της οικογένειας Μαρκέτου

Στα νέα επεισόδια των ''Παγιδευμένων'' θα δούμε τόσο την Άννα να ταράζεται στην προσπάθεια της να ξεσκεπάσει τον φόνο της αδερφής της και από την άλλη την οικογένεια Μαρκέτου να προσπαθεί να κρύψει και να αποκαλύψει γεγονότα.

Στο σόι των δικηγόρων θα δούμε έναν ακόμη ρόλο, αυτόν του Γεράσιμου Μαρκέτου, με τον Στέφανο Κυριακίδη να ενσαρκώνει τον ήρωα αυτό. Να θυμίσουμε εδώ, πως ο ηθοποιός έπαιζε τον Ιάκωβο στη ''Γη της ελιάς'', όμως για την ώρα αλλάζει κανάλι και παραγωγή, μπαίνοντας στα μονοπάτια ενός σκοτεινού ήρωα.

Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι επίσης ο πατέρας του Σπύρου και παππούς του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου. Είναι χρόνια απομακρυσμένος από την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία.

Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε. Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του.

Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Ιάκωβος - γη της ελιάς - Παγιδευμένοι

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - αποκάλυψη βόμβα: Τα είχε και με την αδερφή της γυναίκας του; Ο Νίκος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Μυρτώς

Παγιδευμένοι: «Ντύθηκα, στολίστηκα και περιμένω τον Λεβεντογιάννη» - Οργίασε το Twitter με τον κουστουμάτο Εισαγγελέα