Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητα της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη, που δεν είναι άλλη από την πρώην γυναίκα του Παύλου Βρουλάκη, την Αιμιλία. Λίγο αργότερα η Αιμιλία μιλάει για την υπόθεση με τον Αντώνη, ο οποίος προβληματίζεται και παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Να μιλήσει με την Καλλιόπη και να της ζητήσει να τον βοηθήσει για να μπορέσει να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.

Η πιθανότητα να έχει κάνει τον φόνο του Άγγελου κάποιος τρίτος, γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό (δείτε εδώ πώς σχολίασε το Twitter την αποφυλάκισή του) πως η Καλλιόπη θα αφεθεί ελεύθερη. Λίγο αργότερα ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Άγγελου, αλλά μάταια. Ο Αστέρης δεν το πιστεύει. Όμως ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα.

Σασμός αποφυλάκιση Καλλιόπης

Η σύλληψη του Κώστα στον Σασμό

Μετά απ’ όλα αυτά η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς: «Μην το κάνεις Άσπα μου, γιατί να μπεις σ’ αυτή τη διαδικασία; Φοβάμαι. Φοβάμαι για σένα, για τη ζωή σου, δεν θέλω να σε χάσω και σένα γαμώτο μου», της λέει. Εκείνη όμως δεν ακούει κανέναν και θέλει να πληρώσει ο φονιάς του Άγγελου.

Έτσι παγιδεύει τον Κώστα κι αυτός πέφτει στην παγίδα της και συλλαμβάνεται. Λίγο μετά η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Ο Παύλος Βρουλάκης στα πατώματα - Η εικόνα που θα τον "διαλύσει"

Μόλις μαθεύτηκε: Η απόφαση του σεναριογράφου για την σειρά Σασμός που παίζει στον ALPHA