Από TV24 Team

Μίσος και αγάπη, πόνος και θυμός μπλέκουν στα συναισθήματα της Αργυρώς στον Σασμό που με όσα έχουν συμβεί και με τις συναντήσεις της με τον Αστέρη, βάζουν σε μεγάλο κίνδυνο τον γάμο της.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο TV24, η Καλλιόπη αποφυλακίζεται και η Αργυρώ επιτίθεται για άλλη μια φορά στον Αστέρη. Εκείνος φεύγει από το σπίτι, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη.

Η Αργυρώ το μαθαίνει και έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος έχει φτάσει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα (δείτε εδώ τι θα σκεφτεί να κάνει για να εκδικηθεί την Αργυρώ).

Λίγο αργότερα στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του. Μετά από αυτό το περιστατικό η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της.

Σταύρος Σασμός

Η μοιραία συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στον Σασμό

Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα. Μια απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι τέσσερίς τους; Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Βόμβα στον Σασμό - Χωρίζουν Βασιλική και Μαθιός

Σασμός εξελίξεις (6/10): Καταρρέει η Καλλιόπη μετά την έκρηξη στο σπίτι της