Από Πέννυ Μαστοράκου

Με κομμένη την ανάσα, οι τηλεθεατές παρακολουθήσαμε το επεισόδιο της Τετάρτης 5/10 στους Παγιδευμένους, καθώς σιγά σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται και ο πραγματικός δολοφόνος θα αποκαλυφθεί...στην Άννα! Ένα απόσπασμα από το επεισόδιο που είδαμε (δείτε εδώ την συγκλονιστική ανακάλυψη) μας έδωσε ένα πρώτο στοιχείο του ποιος πραγματικά μπορεί να είναι, όμως δεν φανταζόμασταν όσα θα επακολουθήσουν στην συνέχεια...

Η αλήθεια είναι πως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο tv-24 τον πραγματικό δολοφόνο, αλλά ομολογούμε πως περιμέναμε η Άννα να μην καταλάβει από τόσο νωρίς με τι έχει να κάνει, καθώς αν ισχύει αυτό που φαντάζεται πρόκειται για την έσχατη προδοσία!

Η Άννα μαθαίνει τον πραγματικό δολοφόνο και συλλαμβάνεται!

Η ανακάλυψη της Άννας τη φέρνει πολύ κοντά στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς περιορίζοντας τους υπόπτους σε δύο. Ποιος από τους δύο, όμως, είναι ο δολοφόνος; Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

Το θέμα είναι αν θα πέσει στην παγίδα τους ή θα καταφέρει να γλιτώσει. Η αλήθεια για τη δολοφονία της Μυρτώς θα αποκαλυφθεί και θα προκαλέσει σεισμό, ενώ θα καταρρίψει όλα όσα πίστευαν όλοι μέχρι τότε. Μαζί με τον Δημήτρη πρέπει να βρουν άμεσα ακράδαντες αποδείξεις για την ενοχή του.

Παγιδευμένοι

Η αποκάλυψη του αληθινού δολοφόνου συγκλονίζει την Άννα. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να τη θέσει υπό κράτηση για να την προστατεύσει. Στο μεταξύ ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν ίσως μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη να βρει τα στοιχεία που θα αθωώσουν τον Θοδωρή και θα οδηγήσουν τις έρευνες στον πραγματικό δολοφόνο.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Σταύρος βάζει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη. Προσπαθεί να τους στριμώξει για τα στοιχεία που έκλεψαν. Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει. Παράλληλα ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Κάτι που κανείς δεν φαντάζεται!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Είναι σωστός ιππότης...» - Τo twitter εγκρίνει τη σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Backstage υλικό - Η μυστική συνήθεια του Μιχάλη Λεβεντογιάννη από τα διαλείμματα των ''Παγιδευμένων''