Από Ελένη Μήτση

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι κατά κοινή ομολογία ένας πολύ επιτυχημένος ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά ''Παγιδευμένοι'' αποσπώντας πολύ καλά σχόλια για τις ερμηνείες, που χαρίζει.

Ο ρόλος ειδικά του εισαγγελέα, που κάνει έχει καταπλήξει το κοινό με τα κοστούμια του να κάνουν πάταγο. Αγαπάει πολύ τη δουλειά του και αυτό φαίνεται και από όσα δημοσιεύει στο προφίλ του στο Instagram. Μάλιστα, την Τρίτη 4/10 μας έδειξε μια κρυφή του απόλαυση από τα διαλλείματα.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης από τα γυρίσματα των ''Παγιδευμένων''

Παγιδευμένοι - Λεβεντογιάννης

Το βιογραφικό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης γεννήθηκε το 1986 και η ηλικία του είναι 36 ετών.

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, το 2013 αλλά έχει σπουδές και στο Marketing.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης εγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι «Δίδυμα Φεγγάρια», «Το Τατουάζ», «Έρωτας Μετά» και «Αγγελική».

Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση τον Μάρτιο του 2015 στο επεισόδιο “Το δώρο” της αστυνομικής σειράς του ALPHA, «10η εντολή». Ακολούθησε μία ακόμη συμμετοχή στην ίδια σειρά, στο επεισόδιο “Θυμός”, τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

Την ίδια χρονιά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης κέρδισε ένα ρόλο για το καστ της κωμικής σειράς του MEGA, «Μάλιστα, Σεφ!». Εκεί τη σεζόν 2015-16 υποδύθηκε τον Κωστή, τον μπάρμαν του εστιατορίου που διαδραματιζόταν οι ιστορίες της σειράς. Την αμέσως επόμενη σεζόν, πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτόν του Ορέστη Δελλή στο δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1, «Δίδυμα Φεγγάρια», συνεργαζόμενος με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό Κούλλη Νικολάου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Ανατροπή με την υπόθεση του Θοδωρή - Το πρόσωπο που βοηθήσει στην αποφυλάκισή του

Παγιδευμένοι: Η λεπτομέρεια που κανείς δεν παρατήρησε - Η έξυπνη κίνηση της Άννας Ροδίτη που αποκαλύπτει το δολοφόνο