Από Ελένη Μήτση

Eκείνος ένας φοβερά νομοταγής τύπος και εκείνη από την άλλη μια δικηγόρος, που υπηρετεί με πάθος το καθήκον της. Ο λόγος για τον Δημήτρη και την Άννα από τους ''Παγιδευμένους'', που περιπλέκονται έντονα στη σειρά.

Μπορεί για την ώρα να τους βλέπουμε να διαπραγματεύονται ζητήματα, που άνοιξαν τα αδέρφια τους, όμως η χημεία τους είναι κάτι, που δεν κρύβεται. Έτσι λοιπόν και στο νέο επεισόδιο της Τετάρτης 5/10 το twitter αποθέωσε τον τρόπο, με τον οποίο ο εισαγγελέας φροντίζει την Ροδίτη (δείτε εδώ την ανατροπή στη σχέση της τους με τον Δημήτρη να συλλαμβάνει την Άννα).

Το twitter εγκρίνει την Άννα και τον Δημήτρη για μελλοντικό ζευγάρι στους ''Παγιδευμένους''

Παντρεύονται ο Δημήτρης και η Άννα;

Τεράστια ανατροπή θα συμβεί στους Παγιδευμένους στην πορεία, αφού ο δολοφόνος της Μυρτώς θα αποκαλυφθεί και αυτό θα διαλύσει την Άννα, αφού έχει άμεση σχέση με την ίδια. Αυτό θα την "τρελάνει" και θα φτάσει στα άκρα. Μόνο ο Δημήτρης θα μπορέσει να την σώσει, με τον πιο περίεργο τρόπο.

Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει στο tv-24.gr, ο κολλητός φίλος της Άννας, ο Άγγελος, ένα άτομο υπεράνω υποψίας, κατηγορείται για τον φόνο της άτυχης κοπέλας, για την οποία έτρεφε έντονα συναισθήματα. Η Άννα εξοργίζεται με τον ίδιο της τον εαυτό, διότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτα για τον άνθρωπο που είχε τόσο καιρό δίπλα της, επειδή, όμως, εκείνος προστατεύεται από τον πατέρα του, η ίδια ξεκινά να κλέβει στοιχεία, θέτωντας σε κίνδυνο τη ζωή της.

Έτσι, ο Σταύρος βγάζει ένταλμα σύλληψης για την Άννα και ζητά από τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της. Για να καταφέρει να την βοηθήσει παντρεύονται αναγκαστικά, ώστε κανείς να μην αναγκάσει τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της, αλλά η απόφαση αυτή προβληματίζει τον περίγυρό τους και κάνει έξαλλο τον Σταύρο, ο οποίος θα θέσει σε εφαρμογή το πανούργο σχέδιό του.

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: «Πέθανε μέσα στο σπίτι μας, δολοφονήθηκε ακούς;» - Η Υβόννη ανακαλύπτει ότι...

Παγιδευμένοι spoiler: Ανατροπή με την υπόθεση του Θοδωρή - Το πρόσωπο που βοηθήσει στην αποφυλάκισή του