Από Πέννυ Μαστοράκου

Παρότι ο Θοδωρής έχει βγει τελείως από το πλάνο των υπόπτων, το γεγονός ότι έχει αρχίσει να μιλά, κάτι που δεν έκανε στην αρχή, τον έχει κάνει στόχο και η ζωή του κινδυνεύει θανάσιμα στο αποψινό 5/10 επεισόδιο.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες έχουν στραφεί αλλού στους Παγιδευμένους και Άννα κυκλοφορεί μόνο με το ένα σκουλαρίκι της Μυρτώς προσπαθώντας να κόψει αντιδράσεις για το ποιος έχει το άλλο, την ώρα που το ανακαλύπτει η...Υβόννη.

Η Υβόννη ανακαλύπτει έντρομη το δεύτερο σκουλαρίκι της νεκρής Μυρτώς

Η ιστορία δεν έχει ξεδιπλωθεί ακόμα μέχρι που η Υβόννη ανακαλύπτει κάτι που της κόβει την ανάσα! Το χαμένο σκουλαρίκι της Μυρτώς είναι στο σπίτι τους, ξεσπά και να βγαίνει εκτός εαυτού με τον Αλέκο, τον οποίο κατηγορεί πλέον αναοιχτά!

«Υβόννη, αυτό πρέπει να λυθεί ήρεμα. Μεταξύ μας. Κανένας άλλος δεν πρέπει να γνωρίζει γι αυτό. Αυτή τη στιγμή κανένας δεν υποψιάζεται εμάς. Υπάρχει ύποπτος και μάλιστα είναι φυλακή. Όλοι αυτόν κατηγορούν. Ας μείνει έτσι», της λέει και η Υβόννη καταρρέει ξεσπώντας

«Πώς μπορείς και το λες αυτό. Ένα νεαρό κορίτσι πέθανε μέσα στο σπίτι μας. Δολοφονήθηκε ακούς; Πώς είναι δυνατόν; Μίλησα μαζί τους. Τους κοίταξα στα μάτια», απαντάει εκείνη κι αρχίζει να φωνάζει! Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Το πρόσωπο που βοηθήσει στην αποφυλάκισή του Θοδωρή

Πολλά τα πρόσωπα, που βλέπουμε να είναι όντως παγιδευμένα στην ομότιτλη σειρά του ΑΝΤ1 με πρώτο και καλύτερο τον Θοδωρή Μαρκέτο, ο οποίος κατηγορείται πως συμμετείχε στη δολοφονία της Μυρτούς Ροδίτη.

Ο ίδιος δεν τοποθετείται, σαν κάτι να φοβάται λέγοντας μόνο, πως δεν πείραξε το κορίτσι. Τα ναρκωτικά στο σπίτι του έχουν κάνει την οικογένεια να σταθεί εναντίον του και έτσι ένα άλλο πρόσωπο αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Ο λόγος για τον Ανδρέα το δεξί χέρι του Δημήτρη, ο οποίος ξεκινάει έρευνα, συλλέγει στοιχεία και στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να πείθει τον Σταύρο για την αθωότητα του μικρού Μαρκέτου.

Όντως ο Θοδωρής το βράδυ του φόνου είχε δει την Μυρτώ μόνο και μόνο για να της πάει ρούχα και στη συνέχεια πήγε σπίτι του. Οι κάμερες ασφαλείας αποδεικνύουν και την κίνηση αυτή και έτσι αποφυλακίζεται...

Παγιδευμένοι - Ανδρέας

Παγιδευμένοι - Θοδωρής

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Τους ενώνει μία δολοφονία - Η σχέση του Στέφανου Κορκολή με τον άνθρωπο που σκότωσε την Μυρτώ

Παγιδευμένοι: Στο χείλος του γκρεμού ο Θοδωρής - Ο Δημήτρης ξεπερνάει τους φραγμούς του και καταφεύγει στον...