Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς συνεχίζει να «σαρώνει» φέτος, ενώ την ίδια στιγμή, τα γυρίσματα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Η Ιφιγένεια Τζόλα, μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της σειράς, φροντίζει καθημερινά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς στιγμιότυπα από τις υπέροχες στιγμές που περνάει με τους συμπρωταγωνιστές της πίσω από τις κάμερες.

Αυτή τη φορά μάλιστα, αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Διονύση Παπανδρέου καθώς και με την τηλεοπτική μητέρα της, Δώρα Χρυσικού.

Μπορεί στη σειρά να πήγε να τη δηλητηριάσει, ωστόσο στην πραγματικότητα η Ιφιγένεια Τζόλα και η Δώρα Χρυσικού έχουν εξαιρετικές σχέσεις και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζονται.

Η φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα με τον Διονύση Παπανδρέου και τη Δώρα Χρυσικού στη Γη της Ελιάς

Τζόλα Παπανδρέου Χρυσικού γυρίσματα

Λίγα λόγια για την Ιφιγένεια Τζόλα

H Ιφιγένεια Τζόλα έχει κλέψει πολλές καρδιές ως Βασιλική, στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Όταν σε ηλικία οκτώ ετών βγάζεις εις πέρας έναν απαιτητικό ρόλο όπως αυτός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, τότε το μέλλον είναι δικό σου. Δεν πέρασαν παρά μόνο δύο χρόνια και η δεκάχρονη τότε Ιφιγένεια παίρνει μέρος στην, πιθανότατα, μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή που έγινε ποτέ: στην εμβληματική σειρά του MEGA ,’Το Νησί’…

Ακολούθησε η συμμετοχή της στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, 8 Λέξεις, ενώ αμέσως μετά ήρθε το επόμενα και μεγάλο βήμα. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε δημοφιλή σειρά στην prime time ζώνη. Η Βασιλική και η απαγορευμένη σχέση της με τον Φίλιππο έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα…

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι μόλις 22 ετών και έχει μπει στον κόσμο της υποκριτικής από την ηλικία των οκτώ ετών. Παράλληλα με την δουλειά της σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, ενώ έχει μια αδερφή, την Ρενέ, με την οποία μοιάζουν αρκετά εξωτερικά (δείτε φωτογραφίες της εδώ). Στην σειρά ‘Το Νησί’, μάλιστα, είχαν παίξει μαζί, υποδυόμενες δύο μικρές και πολύ αγαπημένες φίλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Γη της Ελιάς: «Ενέδωσα στην ανάγκη μου να...» - Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή η απολογία της Αθηνάς