Από Ελένη Μήτση

Άλλη μια κηδεία ολοκληρώθηκε για τον Σασμό με τον Άγγελο να οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, συνοδευόμενος από όσους έχουν μείνει στην οικογένεια Βρουλάκη.

Αυτό ωστόσο, που δεν περιμέναμε να δούμε είναι η σκηνή, που προβλήθηκε την Τετάρτη 5/10 με τον Μαθιό να πηγαίνει πάνω από το μνήμα του ξάδερφου του και να ζητάει συγγνώμη για την πράξη της Καπετάνισσας. Βέβαια αυτό είναι άσκοπο μιας και άλλος είναι ο φονιάς και όχι η Καλλιόπη...

Tα σχόλια στο twitter για την επίσκεψη του Μαθιού στον τάφο του Άγγελου

Πιάνονται στα χέρια Μανώλης και Μαθιός

Έπειτα από την ομολογίας της Καλλιόπης στον Σασμό, η οποία δεν καλύπτει την αστυνομία και στρέφει αλλού την προσοχή της, ο Μαθιός είναι και πάλι έξω, κοντά στην Βασιλική και προσπαθώντας να μαζέψει ότι σώζεται από την ταραχή που σκόρπισε η μητέρα του, και την ώρα που μία εντολή θανάτου είναι καθ' οδόν.

Μία συνάντηση όμως είναι αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω, μιας και ο Μανώλης, ήδη βουτηγμένος στις τύψεις και τις ενοχές, ψυχολογικά έχει ξεπεράσει τα όρια του και μόλις τον αντικρίζει βγαίνει εκτός εαυτού και ξεσπά!

Ο Μαθιός προσπαθεί να πείσει όλο το χωριό πως είναι αθώοι, και μία τυχαία του συνάντηση με τον Μανώλη, θα είναι καθοριστική καθώς η κατάσταση θα ξεφύγει, θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, και αμέσως θα πιαστούν στα χέρια αφού Μανώλης είναι αποφασισμένος να μιλήσει.

Θεωρεί τους Σταματάκηδες υπεύθυνους για τα φονικά, αλλά κυρίως τον ίδιο του τον εαυτό που δεν μίλησε όταν έπρεπε, και οι τύψεις του προκάλεσαν απίστευτο ξέσπασμα! Τότε κοιτά τον Μαθιό στα μάτια και θα του φωνάξει πως δε τον φοβάται πια και...η συνέχεια στις οθόνες μας!

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: «Εγώ δίνω τις εντολές!» - Η αυστηρή προειδοποίηση της γιαγιάς Ειρήνη στα ξαδέρφια της Μαρίνας

Σασμός αποκλειστικό: Η ώρα της εκδίκησης - Νεκρός ο...