Από TV24 Team

Στον Σασμό, ο Παύλος, παρότι έχει δώσει τον λόγο του στη γιαγιά Ειρήνη να μην πάρει εκδίκηση, ο όρκος πάνω στο μνήμα του Άγγελου είναι πιο δυνατός. Την ίδια στιγμή μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Κι όταν ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου συλλαμβάνεται, τόσο ο Παύλος όσο και η Άσπα αποφασίζουν να το ξεπληρώσουν με αίμα.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς. Τα πράγματα γίνονται όπως ακριβώς τα έχουν σχεδιάσει και ο Κώστας συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή.

Όμως αυτό δεν είναι αρκετό και κυρίως για την Άσπα, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα. Λίγο αργότερα και μετά από το μνημόσυνο του αγαπημένου της, η Άσπα σε κακή ψυχολογική κατάσταση αισθάνεται την ανάγκη να πάει στο σπίτι του Άγγελου.

Σασμός Άσπα

Εκεί ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και αμέσως καταλαβαίνει πως ο Άγγελος ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου. Και μόνο στη σκέψη του και στην ιδέα ότι ο Κώστας για άλλη μια φορά της κατέστρεψε τη ζωή και την ευτυχία της, παίρνει μια μεγάλη απόφαση: «Δεν σου αξίζει να ζει, κάθαρμα», μονολογεί και σχεδιάζει πώς θα τον εκδικηθεί.

Λίγο αργότερα, η Άσπα επισκέπτεται στο σπίτι τον Παύλο και του ζητά να κάνει αυτό που ορκίστηκε: «Δεν μου αρκεί που αυτός μπήκε στη φυλακή. Δεν θέλω να ζει, να αναπνέει καν, όταν ο Άγγελός μου είναι κάτω από το χώμα. Παύλο, σε παρακαλώ κάνε κάτι να ησυχάσει η ψυχή του. Θέλω να πάρεις εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου», του λέει… Η δίψα τής Άσπας για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος: Θα κάνει αυτό που νομίζει σωστό; Θα κάνει αυτό που πρέπει και λέει η καρδιά του ή θα ακούσει τις παρακλήσεις της γιαγιάς και της Μαρίνας;

Εντολή δολοφονίας για τον Κώστα στον Σασμό

Ο Παύλος είναι μπερδεμένος για τις επόμενες κινήσεις του, μέχρι που η Μαρίνα το μαθαίνει και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα: «Μην τολμήσετε και κάνετε τίποτα! Σας το λέω, δεν πρόκειται να μας ξαναδείτε!», τον προειδοποιεί. Ωστόσο η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της: «Θα το κάνω μόνη μου και δεν με νοιάζει. Ας μπω φυλακή για όλη μου τη ζωή. Αρκεί να πάρω εκδίκηση για ό,τι μου έχει κάνει», λέει στον Παύλο. Μέχρι πού μπορεί όμως να φτάσει;

Η Άσπα πιέζει συνεχώς τον Παύλο για να κάνει κάτι και τελικά ο Παύλος αποφασίζει να στραφεί εκεί που είχε στραφεί και στη δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή, στον παλιό του φίλο τον Ευθύμη. Την επόμενη μέρα ο Παύλος πηγαίνει στον Ευθύμη, ο οποίος εκπλήσσεται που ο Παύλος κυκλοφορεί ανοιχτά στην Κρήτη. Αφού οι δύο φίλοι μιλάνε για τη ζωή τους και τι έχει συμβεί, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή!

Σασμός Φαρμάκης

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση prime time 4/10: GNTM, Σασμός ή Γη της Ελιάς - Ποιος βγήκε πρώτος σε νούμερα

Σασμός εξελίξεις (5/10): H βεντέτα ξυπνά ξανά - Ο Μαθιός αντιμέτωπος με τον Παύλο