Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο «σούσουρο» στα τηλεοπτικά δρώμενα από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της. Οι εκπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών καθώς και οι καταιγιστικές εξελίξεις έχουν κάνει το κοινό να μην ξεκολλάει με τίποτα.

Στα επόμενα επεισόδια ωστόσο ένα συμβάν θα έρθει να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα μιας και ο Δημήτρης θα συλλάβει την Άννα.

Τι συμβαίνει με την Άννα και τον Δημήτρη στους Παγιδευμένους

Φυσικά η Άννα δεν έχει κάνει κάποιο αδίκημα για να συλληφθεί. Αντιθέτως εκείνη και ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν την άκρη στο νήμα στην υπόθεση της δολοφονίας της Μυρτώς.

Η αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου έρχεται (δείτε εδώ ποιος είναι) και η Άννα δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτός ο άνθρωπος που βρισκόταν τόσο κοντά της, αφαίρεσε τη ζωή της αγαπημένης της αδερφής.

Παγιδευμένοι Δημήτρης Άννα

Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινάει μία μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρεθούν οι απαραίτητες αποδείξεις και να στηθεί η υπόθεση εναντίον του δολοφόνου.

Ο Δημήτρης, προκειμένου να προστατεύσει την Άννα και να μην τεθεί σε περαιτέρω κίνδυνο, αποφασίζει να τη συλλάβει. Την ίδια στιγμή συνεχίζει την έρευνα του για τις αποδείξεις που θα φέρουν τον φονιά της Μυρτώς ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ προσπαθεί να αποδείξει και την αθωότητα του αδερφού του.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο των Παγιδευμένων

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο, ή μήπως όχι;

Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον Αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του.

Όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άνδρας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με υποδέχθηκαν με...» - Η «Παγιδευμένη» Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ αποκαλύπτει για την εμπειρία της στο Ιράν

Παγιδευμένοι: Έντρομος ο Δημήτρης! Αντιλαμβάνεται πως μπήκαν σπίτι του και...