Από Ελένη Μήτση

Πολλά τα πρόσωπα, που βλέπουμε να είναι όντως παγιδευμένα στην ομότιτλη σειρά του ΑΝΤ1 με πρώτο και καλύτερο τον Θοδωρή Μαρκέτο, ο οποίος κατηγορείται πως συμμετείχε στη δολοφονία της Μυρτούς Ροδίτη.

Ο ίδιος δεν τοποθετείται, σαν κάτι να φοβάται λέγοντας μόνο, πως δεν πείραξε το κορίτσι. Τα ναρκωτικά στο σπίτι του έχουν κάνει την οικογένεια να σταθεί εναντίον του και έτσι ένα άλλο πρόσωπο αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Ο άντρας που θα βγάλει από τη φυλακή τον Θοδωρή στους ''Παγιδευμένους''

Ο λόγος για τον Ανδρέα το δεξί χέρι του Δημήτρη, ο οποίος ξεκινάει έρευνα, συλλέγει στοιχεία και στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να πείθει τον Σταύρο για την αθωότητα του μικρού Μαρκέτου.

Όντως ο Θοδωρής το βράδυ του φόνου είχε δει την Μυρτώ μόνο και μόνο για να της πάει ρούχα και στη συνέχεια πήγε σπίτι του. Οι κάμερες ασφαλείας αποδεικνύουν και την κίνηση αυτή και έτσι αποφυλακίζεται...

Παγιδευμένοι - Ανδρέας

Παγιδευμένοι - Θοδωρής

Ο Δημήτρης ξεπερνάει τους φραγμούς του και καταφεύγει στον...

Τα στοιχεία, που οδηγούν στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτούς συλλέγονται συνεχώς στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 ''Παγιδευμένοι'' με την Άννα να εκπροσωπεί τον Θοδωρή και παράλληλα να θέλει να δικαιώσει τη μνήμη της αδερφής της.

Στο μεταξύ η ανακάλυψη των ναρκωτικών στο σπίτι των Μαρκέτων, φέρνει όλη την οικογένεια σε δύσκολη θέση και σίγουρα τον Δημήτρη. Έτσι λοιπόν, μετά από ένα βίαιο σκηνικό που θα συμβεί στον Θοδωρή στις φυλακές μεταφέρεται στο νοσοκομείο και αυτό το περιστατικό είναι που ταρακουνάει τον αδερφό του.

Ο Σπύρος είναι ανένδοτος και πολύ απογοητευμένος από τον μικρό του γιο και έτσι δε θέλει με τίποτα να τον ''ξελασπώσει''. Το ζήτημα αναλαμβάνει ο Δημήτρης αποφασίζοντας να επισκεφτεί τον παππού του, με το οποίο λόγω της παραβατικότητας του δεν είχαν επαφές.

Δημήτρης Μαρκέτος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι (4/10): Ο Κοσμάς έρχεται αντιμέτωπος με την φρικτή αλήθεια - Μαθαίνει πως η κόρη του...

Παγιδευμένοι: Τους ενώνει μία δολοφονία - Η σχέση του Στέφανου Κορκολή με τον άνθρωπο που σκότωσε την Μυρτώ