Από Πέννυ Μαστοράκου

Τα νέα πρόσωπα που εισβάλουν στην καθημερινή σειρά Σασμός, δεν είναι και τα καλύτερα, ενώ μάλιστα σε κάποιους θα δείξουν τον χειρότερό τους εαυτό. Οι τηλεοπτικοί φαν περιμένουν με αγωνία πως και πως τις τελευταίες μέρες να μπει στην σειρά ο Γιώργος Γεροντιδάκης, για τον οποίο έχουν ήδη βγάλει πόρισμα για το τι κρύβει πίσω από την ιδιότητα του αστυνομικού, με την οποία και εμφανίζεται.

Οι φαν της σειράς θέλουν τον Λευτέρη παιδί του Παύλου Βρουλάκη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, γνωρίζαμε πριν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν πως θα εισέλθει στην σειρά μαζί με άλλους, ως Λευτέρης Ορφανός. Ο Λευτέρης είναι αστυνομικός, και ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος όπως θα δούμε στην σειρά. Στην Κρήτη καταφτάνει για να παρακολουθήσει τον εγκληματία Ευθύμη Φαρμάκη, και επί της ευκαιρίας συναντά τον Παύλο για να εκτελέσει τις εντολές του... με συμβόλαιο θανάτου για τον Μαθιό!

Σασμός

Όμως οι πιο πονηρεμένοι της υπόθεσης, κάνοντας μία αναδρομή σε όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τον Βρουλάκη και την γυναίκα του Αιμιλία, να έχουν ένα μικρό αγοράκι, το οποίο πνίγηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Είναι όμως αλήθεια;

Πολλοί κάνουν λόγο για παραπλάνηση και υποστηρίζουν πως το παιδί φυγαδεύτηκε από τον Παύλο για να γλιτώσει ως αρσενικός απόγονος από την βεντέτα, όπως έκανε δηλαδή και ο ίδιος. Αν ισχύει ή όχι...θα το μάθουμε στις οθόνες μας!

Ο μεγάλος εχθρός του Λευτέρη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα υποδυθεί στον Σασμό τον υπαστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου, ρόλο που βλέπαμε να υποδύεται μέχρι πρότινος ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο νέος υπαστυνόμος, θα έχει για προϊστάμενό του τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή αν προτιμάτε, τον Δημήτρη Ήμελλο που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στον Σασμό.

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Μάλιστα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Λευτέρης θα καταφέρει να γνωρίσει τον έρωτα στην Άνω Ποριά μιας και στη ζωή του θα μπει η όμορφη Θεοδώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στη σειρά θα μπει ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας, ο οποίος μάλιστα θα είναι ο μεγάλος εχθρός του Λευτέρη Ορφανού. Τον χαρακτήρα αυτό θα υποδυθεί ο ηθοποιός Μανώλης Γεραπετρίτης. O «Ευθύμης» θα είναι το δεξί χέρι του Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής).

Οι δύο άνδρες θα κυνηγηθούν πολύ και η κατάληξη της ιστορίας τους σίγουρα δε θα είναι τόσο καλή..

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Είναι εγκλωβισμένος...» - Τα πάνω κάτω με την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά

Σασμός spoiler: Ο Παύλος Βρουλάκης στα πατώματα - Η εικόνα που θα τον "διαλύσει"