Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αν και είναι μόλις 21 ετών, η Ιφιγένεια Τζόλα έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Η πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς, μέσα από τον ρόλο της Βασιλικής έχει μαγνητίσει τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού.

Η ίδια είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή της και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται με τους φίλους.

Αν και περνάει πολύ χρόνο με τους συνεργάτες της στη Γη της Ελιάς, η Ιφιγένεια Τζόλα βρίσκει πάντα χρόνο για την αγαπημένη της οικογένεια (δείτε εδώ την κούκλα αδερφή της).

Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα

Αυτή τη φορά, η Ιφιγένεια Τζόλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία από τα γενέθλια του μικρότερου ανιψιού της.

Ιφιγένεια Τζόλα ξάδερφος

Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η Ιφιγένεια Τζόλα

Η αλήθεια είναι πως τόσο στα social media της όσο και μπροστά στις κάμερες εκπομπών η Ιφιγένεια έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Το Tv-24.gr μίλησε με συμπρωταγωνιστές της Ιφιγένειας για να μάθει τι άνθρωπος είναι, να μάθει τι συμβαίνει, αν υπάρχουν ποτέ στιγμές έντασης κι αν σκοτεινιάζει ποτέ το πρόσωπο αυτό και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μας είπε μια κακιά κουβέντα!

Ιφιγένεια τζόλα

Το 21χρονο κορίτσι έχει κλέψει τις καρδιές τόσο των τηλεθεατών όσο και των συντελεστών των σειρών που έχει συνεργαστεί. Το χαμόγελό της δεν σβήνει ποτέ, είναι αρκετά συγκρατημένη για την ηλικία της και καθόλου... "ψωνισμένη", όπως μας τόνισε ένας συνάδελφός της.

Όπως φαίνεται η Ιφιγένεια μεγαλώνοντας θα μας απασχολήσει πολύ αφού έχει ξεκινήσει και φαίνεται πως χαράζει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από την μια συνεσταλμένη Βασιλική από την άλλη "καυτή" Ιφιγένεια - Οι φωτογραφίες της Τζόλα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα και του Διονύση Παπανδρέου που έφερε εκατοντάδες αντιδράσεις