Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στον Σασμό. Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλη την Άνω Ποριά. Από τη μία η Μαρίνα δε θέλει να δει την οικογένειά της να μπλέκει σε άλλους μπελάδες και από την άλλη, οι Σταματάκηδες φοβούνται την εκδίκηση που ετοιμάζει.

Αφού έχει γυαλίσει καλά το όπλο του ο Παύλος, και είναι έτοιμος να παίξει ακόμα και τη ζωή του κορόνα - γράμματα, πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων για να τους ανακοινώσει και επίσημα πως η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει.

«Τι θες εσύ στο κατώφλι μου;», τον ρωτά ο Μαθιός σαν τον βλέπει μπροστά του. «Ήθελα να ξέρεις, Σταματάκη, πως επέστρεψα στο χωριό και πως το αίμα της οικογένειάς μου που χύσατε θα σας επιστραφεί διπλά. Ήρθε η ώρα». Ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης τού αποκαλύπτει πως δεν έχει λόγο να φοβάται και ότι δεν θα τον σταματήσει αν ανοίξει τη βεντέτα μεταξύ των οικογενειών τους.

Σασμός Μαθιός

Ο Μαθιός στο σπίτι των Βρουλάκηδων στον Σασμό

Η παρουσία του Παύλου λίγη ώρα πριν στο σπίτι του, είναι κάτι που τριγυρνάει στο μυαλό του και δεν τον αφήνει να ησυχάσει. Φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης, την ώρα που η δικηγόρος έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του στην πρώην αγαπημένη του.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι αυτή την οικογένεια. Και μόνο προς σεβασμό για τον Άγγελο που ήσουν ένα διάστημα μαζί του, δεν θα έπρεπε να το κάνεις», της λέει η Αργυρώ. Τα λόγια της Αιμιλίας προβληματίζουν τον Αντώνη, ο οποίος δεν διστάζει να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.

Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπα-Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου. Η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - θλίψη: «Βγάλτε με έξω, το παιδί μου!» - Σε κατάσταση αμόκ η Καλλιόπη

Σασμός: Η μοίρα της το χρωστά μετά το θάνατο του Πετρή! Ο δύσκολος έρωτας που θα βιώσει η Θεοδώρα