Από Ελένη Μήτση

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα στο Σασμό, που δε μπορούν με τίποτα να ξεγελαστούν και η Στέλλα Καμαριωτάκη με την ιδιότητα της δικηγόρου είναι ένα από αυτά. Στα τρέχοντα επεισόδια τη βλέπουμε να υπερασπίζεται ξανά την οικογένεια Σταματάκη (δείτε εδώ το καρμικό πρόσωπο το οποίο θα δυσκολέψει την υπεράσπιση).

Παράλληλα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Αστέρη, στον οποίο θέλει να σταθεί ως φίλη, νομικός της οικογένειας αλλά και ως πρώην σύντροφος. Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο είναι κάτι που δε μπορεί να κρυφτεί με την ίδια να αντιλαμβάνεται, πως κάτι δεν της έχει αναφέρει.

Η Στέλλα αρχίζει να πονηρεύεται τον Αστέρη

Το νεφρό, που έδωσε στην Αργυρώ ήταν κάτι που δεν ήξεραν παραπάνω από 5 άτομα και πλέον σε αυτά προστίθεται η Στέλλα. Το πρώτο πρόσωπο, με το οποίο το συζητάει είναι ο μπαμπάς της, καθώς δε μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός, πως ο Αστέρης θα λατρεύει αιώνια τη Βρουλάκη, με εκείνη να χάνει πάσα ελπίδα...

Στέλλα Σασμός

Η άγνωστη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ και ο επερχόμενος χωρισμός της

Θάνατοι, δολοφονίες, συλλήψεις, γάμοι και χωρισμοί είναι μερικά από τα γεγονότα, που βλέπουμε να διαδραματίζονται στο Σασμό, με τη συμφιλίωση ωστόσο ανάμεσα στις 2 οικογένειες να μη συμβαίνει.

Η Αργυρώ μεγαλώνει το παιδί του Αστέρη με τον Σταύρο, η σχέση όμως του ζευγαριού δε φαίνεται να κυλάει ευχάριστα. Ο άντρας καταλαβαίνει τις διαφορές και αρχίζει να διαμαρτύρεται.

Από την άλλη ο Αστέρης στέλνει κάποια μηνύματα στο κορίτσι και αυτή θα είναι η πρώτη ρήξη σε Αργυρώ και Σταύρο. Η ίδια ζητάει από τον Βρουλάκη να μην την ενοχλεί και εκείνος αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη για το καλύτερο όλων.

Τότε είναι που η Βρουλάκη λυγίζει και πηγαίνει να τον σταματήσει στο αεροδρόμιο λέγοντας του πως δεν είναι ανάγκη να αφήσει τον τόπο του εξαιτίας της...Και αυτή είναι μια σκηνή, που βλέπει ο Γιαννιώτης σύντροφος, βγαίνει από τα ρούχα του και βγάζει έναν άλλον εαυτό.

Χωρίζει με την Βρουλάκη, καθόλου ήρεμα ωστόσο θέλοντας να πάρει εκδίκηση...Θα μάθει άραγε ποτέ ο Αστέρης πως ο Σταύρος δεν είχε γιο αλλά ο ίδιος.

Αργυρώ Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Άναυδη η καπετάνισσα - Η γυναίκα που την φέρνει αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Αποκλειστικό: Νέα αναστάτωση με τον Σασμό - Έκτακτη σύσκεψη του ALPHA για την αγαπημένη σειρά