Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Παράδεισος των Κυριών έχει λατρευτεί κυριολεκτικά από το τηλεοπτικό κοινό, και είναι σίγουρα μία από τις σειρές που ήρθε για να μείνει στις καρδιές τους, και δεν χάνουν ούτε ένα επεισόδιο, κάτι που μαρτυρούν και τα νούμερα τηλεθέασης!

Καλά θα κάνουν λοιπόν να μην χάσουν ούτε το επεισόδιο της Τρίτης 4/10 καθώς θα γίνουν αποκαλύψεις που κανείς δεν περίμενε, τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα! Την ώρα λοιπόν που γίνονται τα δοκιμαστικά στο μαγαζί, σκοτεινά μυστικά ξεπροβάλουν (όπως αυτό που θα μάθει η Όλγα για τον μονάκριβό της) και η κατάσταση περιπλέκεται όλο και πιο πολύ...

Μην χάσετε απόψε στον Παράδεισο των Κυριών

Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Η Ζηνοβία μαθαίνει απ’ τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει.

Η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα. Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Έξω φρενών η Βικτώρια - Πετάει στον δρόμο την...

Η Βικτώρια είναι ένας από τους πιο μισητούς χαρακτήρες της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», καθώς η συμπεριφορά της έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Οτιδήποτε και να συμβαίνει, όμως, εκείνη είναι αποφασισμένη και θα κάνει τα πάντα για ν προστατέψει την οικογένειά της και τα χρήματά της με όποιο τρόπο μπορεί.

Έτσι, λοιπόν, αντιμέτωπη με την οργή της θα βρεθεί και η Πολυξένη, η υπηρέτρια που μένει στο σπίτι της, διότι θεωρεί πως έτσι θα προστατεύσει τον αγαπημένο της ανιψιό, τον Άγη.

Όλα ξεκινούν από το γεγονός πως ο Άγης να πολιορκεί ερωτικά την Πολυξένη, η οποία το έσκασε από το χωριό της στο Αγρίνιο στην ηλικία των 14 ετών για να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά της οικογένειάς της και από αυτή την ηλικία μεγάλωσε μαζί με τον Άγη και την Αμαλία, αναγνωρίζοντας πάντα πως η θέση της είναι άλλη στην οικογένεια.

Ο Άγης καθημερινά προσπαθεί να της δείξει τα συναισθήματά του και, χωρίς να συγκρατηθεί, μία μέρα θα την πλησιάσει και θα της πει “Μη φεύγεις μακριά μου, μου αρέσεις και το ξέρεις”, με αποτέλεσμα εκείνη να αφεθεί χαρίζοντάς του ένα φιλί.

Αυτό θα δώσει το έναυσμα στο νεαρό αγόρι να την πολιορκεί όλο και πιο έντονα, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση και έτσι η Βικτώρια θα κατλάβει τι τρέχει ανάμεσά τους και θα πετάξει την Πολυξένη στο δρόμο. Η Αμαλία και ο Χριστόφορος εξοργίζονται με αυτή την κίνηση με την πρώτη να προσπαθεί να πείσει τον πατέρα της να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, όμως η θεία της δεν ακούει λέξη!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χωρίς παντελόνι ο Πανταζάρας και ο Πλαΐνης στα καμαρίνια - Η ξεκαρδιστική στιγμή από τις πρόβες

Είναι μαζί 10 χρόνια και το γνωρίζουν ελάχιστοι - Πασίγνωστος συγγραφέας ο σύντροφος της Γωγώς Μπρέμπου από τον Παράδεισο των Κυριών