Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Παράδεισος των Κυριών έχει μπει στην καθημερινότητά μας και αυτό είναι κάτι που οι πρωταγωνιστές λατρεύουν να βλέπουν, καθώς αντιλαμβάνονται πως οι κόποι τους ανταμείβονται. Όσο κι αν κοπιάζουν, όμως, υπάρχουν και στιγμές που χαλαρώνουν και περνούν όμορφα στα καμαρίνια τους.

Μία από αυτές μοιράστηκαν με το κοινό τους στο Instagram και ο Χρήστος Πλαΐνης με τον Αργύρη Πανταζάρα (ο οποίος θα κινδυνεύσει στη σειρά), οι οποίοι έκαναν πρόβα τα λόγια τους καθιστοί, χωρίς όμως να φορούν τα παντελόνια τους. Το στιγμιότυπο αυτό σκόρπισε άφθονο γέλιο στους ακόλουθούς τους και οι δυο τους γέμισαν μηνύματα.

Χωρίς παντελόνια στο καμαρίνι ο Χρήστος Πλαΐνης και ο Αργύρης Πανταζάρας

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά (3-6/10)

Μπορεί να έπεσε λίγο σε νούμερα τηλεθέασης χθες (29/9), ωστόσο «Ο Παράδεισος των Κυριών» επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα (3-6/10) με καταιγιστικές εξελίξεις και μία απόφαση του Πάρη που θα αναστατώσει τους γονείς του.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 9

Όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες. Η καινούργια ιδέα της Πιπίτσας βρίσκει τον Μάρκο αντίθετο και η Πολυξένη δέχεται τις ερωτικές πιέσεις του Άγη, πράγμα που της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Η Ρήνα και η Ζαχαρούλα φαίνεται πως ήρθαν για να ταράξουν για τα καλά τη ζωή του Πασχάλη και του Μεμά ενώ ο Πάρης, εντελώς αναπάντεχα, ανακοινώνει στους γονείς του μία ανατρεπτική απόφαση που έχει πάρει.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 10

Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Η Ζηνοβία μαθαίνει απ’ τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει. Η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα. Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 11

Ο Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο. Ο Πάρης λέει στην Αμαλία ότι ζήτησε από τους γονείς του να ακυρωθεί ο αρραβώνας, τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο». Παράλληλα ο Αποστόλης και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν, ενώ η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 12

Ο Ντίνος δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, πράγμα που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες, ενώ μία αιφνίδια επίσκεψη στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή. Θα καταφέρει ο Ντίνος να ξεφύγει από την απειλή που τον πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα; Ποιο σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί σύντομα και τι αντιδράσεις θα προκαλέσει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί 10 χρόνια και το γνωρίζουν ελάχιστοι - Πασίγνωστος συγγραφέας ο σύντροφος της Γωγώς Μπρέμπου από τον Παράδεισο των Κυριών

Ο Παράδεισος των Κυριών - αποκλειστικό: Εφιάλτης για τη Μιράντα! Έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χρηστίδη