Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι καθηλωτική, είναι μοναδική, και για αυτό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχει μπει στα σπίτια και στις καρδιές των τηλεθεατών. Ο λόγος για την νέα καθημερινή δραματική σειρά του Alpha Ο Παράδεισος των Κυριών, η οποία με τις πλοκή αλλά και με τις ερμηνείες των ηθοποιών, μας βάζει αμέσως στην υπόθεση και είναι σαν να ζούμε και εμείς τις καταστάσεις των ηρώων, μιας και τα περισσότερα είναι πράγματα που τα έβλεπε κανείς την τότε εποχή.

Στην σειρά, έχουμε παρατηρήσει επίσης από την πρώτη στιγμή, πως η Όλγα, ή αλλιώς Γωγώ Μπρέμπου (δείτε εδώ ποιος πασίγνωστος συγγραφέας είναι σύντροφός της) δεν συμπαθεί και δεν θέλει καθόλου την Aμαλία για νύφη της και σύζυγο του γιου της, γιατί όμως;

Ο πραγματικός λόγος που η Όλγα μισεί την Αμαλία

Όπως βλέπουμε και στη σειρά λοιπόν, η Όλγα, δεν είναι και τόσο θερμή για τον αρραβώνα του λατρεμένου γιού της, Πάρη με την Αμαλία Μπουραντά, καθώς ξέρει ότι δεν αγαπά εκείνον αλλά τον Ντίνο Παπακώστα. Κάνει τα πάντα για να μην γίνει αυτό το μυστήριο, ωστόσο αγνοεί πως ο γιος της έχει αποπειραθεί να βιάσει την κοπέλα. Θα αλλάξει η στάση της όταν το μάθει; Γιατί θα το μάθει και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές...

Παράδεισος των κυριών
Instagram

Τι κρύβεται πίσω από το όνομα Όλγα Βασιλείου;

Η Γωγώ Μπρέμπου υποδύεται φέτος στην σειρά την Όλγα Βασιλείου. Κόρη του πλούσιου κτηματομεσίτη Αργύρη Μαυράκη Σύζυγος του Αποστόλη. Μητέρα του Πάρη (δείτε εδώ την απόφαση που θα τους σοκάρει). Έχει τελειώσει οικοτροφείο θηλέων στην Ελβετία.

Δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της και δεν έχει ζήσει ποτέ στον «πραγματικό κόσμο». Οι γονείς της, την έστειλαν να τελειώσει το σχολείο στο εξωτερικό γιατί εξαιτίας της φιλογερμανικής στάσης του πατέρα της στην διάρκεια του πολέμου, είχε δολοφονηθεί ο μικρός αδερφός της.

Γωγώ Μπρέμπου Παράδεισος των Κυριών

Ακόμη την ακολουθούν οι ψίθυροι ότι ο πατέρας ήταν δοσίλογος. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, παρόλο που ποτέ δεν πήρε την ανταπόκριση που αναζητούσε και έκανε αγώνα να τον αποδεχτεί ο πατέρας της. Είναι άνθρωπος γλυκός, υπομονετικός με μεγάλη κατανόηση και ενσυναίσθηση.

Στέκεται βράχος δίπλα στον γιο της και είναι έτοιμη να του συγχωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα λάθη. Γλυκομίλητη ακόμα και όταν την προσβάλλουν, γίνεται «μάρτυρας» μέσα στο ίδιο της στο σπίτι, βάζοντας πάντοτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της.

Οι αποκαλύψεις της Γωγώς Μπρέμπου για τον Παράδεισο των Κυριών

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις άγνωστες πτυχές του ρόλου της καθώς και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αποστόλη.

Σκιά στη ζωή της ότι ο πατέρας της ήταν δωσίλογος;

«Αυτό περισσότερο ακούγεται σεναριακά ως κατασκευασμένη κατηγορία. Και όχι ως πραγματικότητα».

Με το σύζυγο της, Αποστόλη, που την παντρεύτηκε από συμφέρον, είναι ερωτευμένη;

«Αυτό μένει να διερευνηθεί και να φωτιστεί στην ιστορία που θα διηγηθούμε».

Γωγώ Μπρέμπου Όλγα Βασιλείου

Πώς διαχειρίζεται το πρόβλημα τραυλισμού που αντιμετωπίζει ο γιος της, Πάρης;

«Με πολύ μεγάλη κατανόηση, ευαισθησία, σεβασμό και ίσως λανθασμένη υπερπροστασία. Κάτι πολύ γνώριμο, άλλωστε, στις σχέσεις μανάδων και γιων».

Ο Αποστολής αντιμετωπίζει το γιο του περιφρονητικά;

«Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Αλλά δεν μπορεί να αντιληφθεί πλήρως την ψυχολογική του κατάσταση. Με όσες γνώσεις έχει, προσπαθεί να κατανοήσει. Όμως, ίσως δεν είναι αρκετές...».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Έξω φρενών η Βικτώρια - Πετάει στον δρόμο την...

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χωρίς παντελόνι ο Πανταζάρας και ο Πλαΐνης στα καμαρίνια - Η ξεκαρδιστική στιγμή από τις πρόβες